mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #3270
    Az A Yar nem volt ott. Nem ott volt, hanem a két havas-jeges térképen (Kola) a Ford 750-el együtt lehetett megszerezni!
    Ank-ot csak két helyen borítottam fel: Úton, útfélen!
    Wisconsinban ahol a személyautókat találtad, ott meg egy darab vaddisznónak kellett volna lennie!!! Amit Kola-ban találtál annak meg egy szakadék mélyén kellett volna csücsülnie Amur-i kezdő pályán!!!
    Most ez vagy a nehéz módnak köszönhető, vagy unatkoztak a fejlesztők és össze-vissza barkácsoltak mindent. Ha már barkácsolás... Megmondjam melyik számot kell átírni, hogy hátrébb kerüljön a fejed a fülkében?
    Nem ez a lényeg. A Főnixben el van baszcsikázva ez a pozíció. Talán sosem jöttem volna rá, de amikor a Bartelbi megcsinálta az új Tátrákat, kipróbáltam, de mintha kezdő vezető lettem volna: "Mellkas a kormányon, fejed átdugva a szélvédőn, hogy mindent jobban láss!" ...Addig csesztettem amíg meg nem találtam a tökéletes pozíciót. Meg is írtam a mod fórumában és azóta azt használja a mod. Rém büszke vagyok magamra. Maradandót alkottam. Bartelbi még annyit csinált, hogy hozzá igazította a tükröket. Azt én már leszartam volna.

Nagyon piszkálja a fantáziám a nehéz mód. Kellene a kihívás és az agyalás, de rohadtul nem hiányzik a macera. Egyszer talán...

Freightliner 114SD-t majd kipróbálom. Nagyon nincs a látóteremben. Valamiért kerültem.