-
eta32 #3268 Volt egy vicces szitum kerestem az egyik kapott gépet Alaszkában ,majd véletlen az egyik garázsban megleltem...RoyalBM17
El is adtam mert nincs rajt AWD.
Így most jelenleg 235638 manim van .
De kocsival is el vagyok látva igaz nem tömegével (de igen, erre még vissza térek)
26-os szint közel a 27 mire elhagyom Alaszkát már a 27 is meglesz kb.
Michigenben parkol egy talált Western Star 6900 üres tankkal a garázs előtt eladásra vár.ebből még lehet pénzt csinálni ha nagyon kellene.
Igaz mindennek csak a vételár feléért értékesíthető ,a fejlesztések is,de ha üzemanyagra nem költök ,akkor nincs gond.
Márpedig kútnál fizetősből még eddig nem kellett és még maradt az eddigi mapokon annyi hogy elég lesz a fahordásokhoz is ha szűkösen is...de addigra már szerintem annyi lóvém lesz hogy nem fog érdekelni.
A bicajok:
Fleetstar F2070A sokat toltam vele,
De csak míg meg nem vettem a Freightliner 114SD-t
A legtöbb küldit ezzel tolom-tam ,még néhány időfutamot is...
Van egy Pacific P12 ezt igazából csak egy Michigeni küldi miatt vettem mert mással akkor nem tudtam volna keresztül húzni a "Dam-ban" a böszme trailert a folyón a sziklákon keresztül ezzel sem volt egyszerű...
Ha nagyon kell ezt is el tudom adni ,de egyenlőre ott figyel a garázsban.
Van még a böszme Cat 745C amit Alaszkában kapunk,ez marad is ,szeretem ,ha sok mindenre nem is való,de segítségnek jó lesz ...
Van a kapott ANK MK38, imádom kár hogy kicsi a tankja,de majd a mostani frissítés után lehet becserélem az új verzióra.
Scout 800
Hummer H2
Ami a pénzt illeti be kell osztani ,nem lehet csak úgy eladogatni és ész nélkül vásárolgatni,de idővel azért annyira nem vészes ,főleg most már...
Igazából nekem olyan kamionok kellenek amikkel ugye sokat megyek aminek a belső nézete számomra megfelelő nem kell sokat fordítani a kamerán hogy egyszerre lássam mind két külső tükröt.
Ez a fő szempont, mivel 95 %-ban belsőből tolom.
Már tudom hogy a Kolob lesz Taymyr-ban is a nyerő ahogy korábban nem Hard-os karrierben na meg olcsóbb mint a Tátra és annak nem igazán jó a belső nézete az előbb említett kritériumok fényében.
Na aztán jönnek a meglepetések amik várnak a többi régióban.....csak lestem
mivel eddig be sem néztem oda....
Taymyr-ban vár a garázstól pár méterre a Yar83 felfedező ,na ezt sem kell vennem.
YAR 83 ingyen.
Egyik Alaszkai felfedezőt teleportálom oda,nem akkora költség mint venni itt a legolcsóbbat és eladni féláron...
Kolán megint vár egy meglepi...ingyé....
Ingyen kocsi Kola régióban
Jó Yukonban nem láttam semmi ingyen kezdő kocsit amiért semmit nem kell tenni...
Na de Wisconsinban kikerekedett a szemem....ezt meg hogy....????
Hogy kerültek ezek ide,igazából van ötletem rá,de akkor is.
Korábban NEM Hard karrierben csináltam egy versenyt itt hogy egy azon útvonalon a garázsból melyik felfedező teljesít jobban üzemanyag fogyasztás terén.
De hangsúlyozom nem Hard karrierben ,no meg a képeken látszik hogy ezek csak úgy oda pottyantak semmi felfedezés...
Ja és ezeket tuti hogy a Hard karrierben nem vettem meg....
Minden esetre kellemes meglepi így Karácsony előtt....
Wisconsin felfedezők teleportálása hologram útján kézrátétellel...
A felfedező kocsi triumvirátus
Összességében imádom a Hard modot ,nem mondom az elején nagyon odafigyelős ,jó később is,de nekem ettől bejövős,már várom Taymyrt nagyon .
Még pár küldi és húzok el,már elég volt egy időre a hóból...
tudom hogy lesz még a későbbiekben nem is kevés és sokkal brutálabb Alaszkánál,....