Jóózsf István#3261Csak a tájkép miatt. Semmi dolgom nem volt arra felé.
A végén nem volt Alt-F4. Mert eszembe jutott hogy főnixnek van független csörlője, de annyira kijöttem a gyakorlatból, hogy rekedtre kiabáltam magam felpakolás közben.
Ha lenne olyan mod, hogy a felborított-szétszórt árut visszarakja magától a kocsira, szemrebbenés nélkül alkalmaznám!
Beszéltünk a daruzás szeretetéről. Van egy jelenség, ami lehet, hogy csak nálam áll fent: Amikor valamit emelek fel a platóra, és beleütközik valamibe, amitől elkezd pörögni - elfordulni, az hét szentség, hogy a kívánt pozícióra merőlegesen áll meg. Nem vicc! 89 és 91 fok között!!! Ez az esetek 80-90 százalékában így van!
Most kijelenthetem, hogy gyűlölök daruzni!
Ráadásul a nyeszlet daruval még trükközni is kell, hogy a távolabbi helyekre is tudjak pakolni. Van módosított, erősebb daru. Azzal sem lehet.
Egy napom ment rá, hogy a módosított darut felfejlesszem csoda daruvá, amivel azt és oda rakom, amikor és ahova csak akarom. Nem lehetséges. A fizika miatt. Egyszerűen nem lehet eltolni az értékeket annyira, hogy ne szenvedjen kárt valamelyik másik területen.
Ja, és ha nem tudtátok volna a vasgerenda nehezebb, mint a betonlapok (a dupla)! Na erre sem fogadtam volna!!!
Most azt fontolgatom, hogy az összes áru tömegét átírom. De ez elég durva beavatkozás lenne. Azt mantrázgatom, hogy: "De hát, ez így nem jó!"
Egyszer, ha lesz elég energiám, átbogarászom, a súlyokat a játékban. Biztos, hogy valahol égbekiáltó hiba van. És mint ahogy mondottam, MINDEN AZON MÚLIK A JÁTÉKBAN, HOGY MINEK MEKKORA A TÖMEGE! MMINNNN-DDENNNNNN!!!!