Jóózsf István#3234
Indokolatlanul soknak tartottam a szopatást benne ami abban nyilvánult meg, hogy háromszor (vagy többször) küldött el ugyanazért a cuccért. Ez egy igen olcsó trükk, arra, hogy időt töltsünk el a pályán. És én a térkép bal oldalán is csináltam volna egy más jellegű utat hogy összekössem északot és delet. És mondjuk lehetett volna TERMÉSZETESEN küldetéshez kötni.
De még mindig azt mondom, hogy a mindenkori legzseniálisabb mod pálya!!!! Vagy ahogy az anglománok mondanák: Best forever!
Majd amikor a kabinokat szállítod és véletlenül benézed a méretüket, akkor gondolj rám! (Lehetőleg aszexuálisan!!!)
Más:
Kicsit utánabogarásztam és nagyon meglepődtem, hogy mennyi mindenhez van köze a fejlesztőinknek. Csak így még elgondolkodtatóbb, hogy miért olyan a játék, amilyen?
Szerintem mindenki el tudja dönteni mennyit ér neki a játék és/vagy mennyire hajlandó belemerülni és elfogadni amit elé tesznek.
Ha az alapján ítéljük meg egymást, hogy kinek hol szakad el a cérna, akkor visszavetjük magunkat az óvodás - kisiskolás szintre. "Az én apukám meg darus és majd jól beakaszt és felhúz" Ez személyes gyűjtés. Amikor hallottam, még nem tudtam mi az a pedofília!
Most láttam egy filmet amiben Tátra 815-öst használnak. Muszáj mennem vele egy kört!