Épp tegnap néztem, hogy Michigenben elég durva fahordásos melók vannak.
Úgyhogy ezekkel asszem megvárom az őszi frissítést, ami elvileg a jövő hónapban jön.
Kivétel, ha náluk az ősz csak pár hónap múlva lesz...
Lehet, hogy nem is földi emberek fejlesztik a játékot, hanem más bolygóról jött űrlények?
Vagy nem is jöttek más bolygóról, hanem egy hiper-szuper átjátszón küldik az adatot a saját bolygójukról?
Csak akkor azt nem értem, hogy miért nem tudják rendesen optimalizálni a játékot.
Ma vagy fél napot toltam a kíbergyerekkel. FPS szépen 100 fölött, általános "magas" beállítás mellett. Sehol egy akadás, még csak mikorlag sem.
Tegnap csesztettem még SR beállításait, vicces volt.
Gondoltam, ha megadom a max 60 FPS-t, akkor majd jó lesz. Hát nem. 59-62 között mozgott, de néha még így is beesett. Nem volt vészes, annyira nem zavart.
Aztán eszembe jutott, hogy ki kellene kapcsolnom a sharpening-et, mert minek terhelje a GPU-t feleslegesen. Változást úgysem tapasztalok. Aha, na, az FPS esés zavaró tartományba ugrott. De a GPU tényleg nem volt annyira terhelt. Visszakapcsoltam, de a zavaró dolog megmaradt, úgyhogy megint kikapcsoltam, ha már úgyis mindegy, erre a GPU terheltsége magasan maradt.
Ilyen beállítás követési problémával már korábban is tapasztaltam. A nyelvek állítgatásánál konkrétan fagyit nyalt a játék. Alig tudtam visszaállítani angolra.
Aztán az is lehet, hogy nem ilyen gagyi 6800XT-t használnak, hanem valami sokkal durvábbat.