Jóózsf István#3209
Helyesbítek.: Nem tetszik!
Belefutottam olyan felázott talaj részekbe, amikkel csak a MR-ben találkoztam. Próbáltam becsületes maradni, de nem hiszem, hogy vanilla képes a pálya!
Először csak a légpárnás uralommal karikáztam egyet. Az viszonylag jól boldogult. Aztán vettem egy módosított Főnixet, na az benne maradt az úton a sárban. Na itt léptem, ki, hogy ezen még csiszoljatok kicsit.
Rengeteg a vízátfolyás, hisz tavaszi áradás van. Amit ugye a fejlesztők nem tudnak elég jól adoptálni. Itt is agyatlan egyik-másik.
A küldetés sorozat megint pofás lett, hisz úgy indul a buli, hogy a garázs kvázi használhatatlan. Csak a már tulajdonunkban levő járműveket hívhatjuk le. Se fejleszteni, se vásárolni nem lehet. (Nem kezdő pálya!) Ezt lehet orvosolni a küldetésfával (Céges küldetések)
Akár jó is lehet(ne), ha megtalálja az ember az arany középutat a becsületes küzdelem (Szélmalomharc) és az észszerű (Melyik barom találta ki ezt a helyesírási verziót?!?!?!? "SZSZ" ki hallott már ekkora baromságról???) módosítások között!
Ja, és a küldetések egyelőre nem fizetnek sem tapasztalati pontot, se egy árva petákot. Hogy ez szándékos, vagy malőr, azt nem tudni.
Vagy várok, vagy újrakezdés lesz. Amiről tudjuk mi a véleményem.
Még tegnap felvettem egy 48 perces anyagot, ami még a békés része volt a pályának, ha érdekel benneteket feltolom, de az hamis képet fest... Legfeljebb a képi világát tudja bemutatni a pályának, ami továbbra is szép, csak már tudjuk hogy a szépség mögött meglehetősen gonosz. Mint a nők!