Elméletileg a PS5 szebbet tud, mint a 4. Eddigi tapasztalataim is azt mutatják, hogy a natív PS4 játékok szebben futnak PS5-ön, még, ha nem is jött hozzá olyan frissítés.
Alaszka sokkal jobban futott. Ott sem volt felhőtlen minden, de Michigan-hez képest jó volt.
Mostanában én is ritkán megyek éjjel, este 6 körül általában áttolom az időt reggel 6-ra. Most speciel a játékmenet utolsó küldijét fejeztem be és úgy voltam vele, hogy miért ne tenném éjjel, úgyis rég volt már.
Szerintem megpróbálkozom egy friss W10 telepítéssel. Úgyis van egy plusz SSD a gépben, ami most kihasználatlan.
Ha azzal sem jó, akkor meg simán visszaállhatok a régi W10-re. Úgyis mindegy neki.
A mi felbontásunk YT szerint már 5K.
Amúgy nemrég azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha 3x2K monitorom lenne. Ha a 980Ti bírta a mostanit, akkor ennek az új kártyának bírnia kellene az egyel nagyobbat. Hát erős kétségeim lettek ezzel kapcsolatban. Meg megfordult a fejemben, hogy veszek egy darab nagyon széleset, ami olyan, mint két darab 27", de 2K-ban. Nem lesz annyira széles, mint most, de nem lesznek csíkok sem a képek között. Szerencsére a kiszemelt példány leírása nem írja, hogy lenne benne free-sync, csak valami g-sync ultimate-t tartalmaz, így meg nem merem megvenni.