Ebben a játékban a rönközés felettébb katasztrofális.
Utolsó szerződéses feladatként még egy faszállítmány maradt. Hosszú és közepes. Természetesen.
Átmentem az alagúton, aztán véletlenül vissza is mentem. Majd megint átmentem. Igen ám, de a hosszú fa vége nem a póton volt, hanem mellett. A rakomány rögzítve. Főmenübe és visszalépés nem segített.
Oldottam a rögzítést, aztán szedhettem össze a fát.
Ehhez nem jó egy akármilyen daru, csak a fogós. Vittem hozzá egy külön kocsit. Felszenvedtem. De tényleg. MR-hez képest itt szenvedés a rönkök pakolása.
Na mindegy, haladok tovább a hosszú fával a kocsin és a közepes fával mögötte egy póton húzva.
Tudtam, hogy az út egy részénél gondjaim lesznek. Csak arra nem számítottam, hogy felborul a pót.
Még jó, hogy a darus kocsit minden jóval elláttam, így utánamentem. Összeszenvedtem a fát. Tényleg katasztrófa. Inkább vonszoltam, mint raktam.
Aztán elvittem a lerakási helyre.
Közben rájöttem, hogy ebben a játékban igazán a méret számít.
Az 51"-os kerekekkel szenvedés a dagonya. Ezen 57"-os kerekek vannak, meg sem kottyant neki. Pedig a motor igencsak gyenge benne.
Feladatként maradt még kettő pályán felvehető. Össze kell szednem pár csomagot. Természetesen a fához használatos daru nem alkalmas hozzá. Hozhatok még egy kocsit vagy a már ott lévőket vihetem vissza átalakításra.
Ha ezt is letudtam, akkor már csak az időfutamok maradnak Alaszkában. És egy fejlesztést még meg kell keresnem.