mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #3098
    Sokáig ellene voltam az oldalfalas pótnak, mert arra a következtetésre jutottam, hogy könnyebben borulnak fel. Így a laposakkal jártam, amíg rá nem jöttem, hogy az oldalfalasban viszont nem muszáj lekötni az árut!!! Amitől nem borul olyan könnyen, plusz jobban is lehet haladni. Ugye ezt hívom én csalásnak és csalós pótnak. Amikkel most járok rakoncás félpótok, meg egyenesen maga a vérfertőzés - gyerek és tömeggyilkosság! Mivel lekötetlenül vihetem duplán benne az árut. Ráadásul nem öt, hanem kétszer hat egységet. De ezt már ecseteltem... Én ezzel védekezek a készítők által oly nagyon favorizált "Menj végig az úton hatszor" megoldás ellen.

A rönközést még mindig nem kedveltem meg.

Beleolvastam egy modba és a fórumába és meglepő dolgokat láttam. A fejlesztője úgy készítette, hogy Mudrunner stílusú felfüggesztés... Az az érdekes benne, hogy amikor én nekiálltam rendbe tenni a Brigadérost, akkor azon a vonalon indultam el, hogy keményebb rugó és akkor a rézsűn jobban megtartja az autót és ugye rakományt. Emberünk pont fordítva gondolta. Ugyan nem ez a cél vezérelte, mert ő csak jobban vezethető autókat akart. Le is írja az elején, hogy csodát ne várjunk a modtól, mert a játék fizikája ezt nem teszi lehetővé, de szerinte így tutibb. És tényleg! Legalább is tetten érhető javulás, ha az egészet vesszük figyelembe. HA tehát egy rosszabb úton haladunk egy rakott járművel, akkor kevésbé hajlamos a borulásra, mert a gyengébb rugó nem dobja meg annyira... Azt majd elfelejtettem, hogy ő játszott az alváz csavarodásával is, ami első olvasatra szintén hajmeresztő, de itt és most bevált.
    Most ezt tesztelgetem.
    Közben likvidáltam pár pályát. Egyet tartottam meg, mert ha ezen cseszem el a módosítást és törli a járművemet az nem számít, de főjátékban meglehetősen bosszantó.

Jöhetne már a következő fázis, mert kezdek megzavarodni.
    Valamelyik kattintás vadász jücsüber azt találta mondani, hogy most hóközepén 15.1 peccs lesz. Ami teljesen érthetetlen, mert a PTS már 15.4-nél tartott ami mondjuk nem releváns. De az már furcsa, hogy ki akarnak adni egy peccset??? De azt miért nem akkor tették, amikor kijött az aktuális fázis? Merthogy legalább kettő, de inkább három hétig cibáltuk a pimpilinket szeptember 9.-ig a fejlesztőkkel együtt!

"We’re planning to release the 15.1 patch around mid-October, which will bring various bug fixes. Make sure to stay tuned for more details."

Azt meg csak halkan, hogy elméletileg ősszel ki kellene jönnie a hatodik fázisnak! Szóval furcsa.

"We’re slowly heading towards Season 6: Haul & Hustle! We can’t wait to showcase more about the new American region and the new vehicles that will come with it!"

Hát, jó lesz ha belehúztok srácok!