Pár feladat van még Alaszkából, azt gondoltam, hogy viszonylag hamar meglesz. Hát nem, mert olyan kívánságlisták vannak, hogy csak nézek.
Faszállításnál eldurrantottam az egyik kereket a kamionon. Úgyis útba esik a garázs, legalább tankolva is lesz. Meg láncos kerék felrakva. Az jobb a feladathoz.
Póttal nem lehet a garázsba állni, a kamionon meg hosszú fa volt.
Kivittem egy darus kocsit, hogy leszedjem a fát. Megemeltem egyszerre a 3-at és szépen meg is tartotta a daru. Gondoltam de jó, egyszerű lesz visszatenni.
Aha. Meg is volt a dolog, megyek vissza a póthoz, mikor látom, hogy a daruból kiesnek a fák és össze van zárva a markoló. Pont akkor, amikor megjelent grafikailag a dolog. Köszi fejlesztők...
Párszor majdnem sikerült felborítanom a kamiont. Egyszer a motor is leállt, de a pót még tolt egy kicsit, a szikla meg visszabillentett. Amúgy olyanokat akrobatáztam, hogy öröm volt nézni.
A végén azért csak sikerült felborítanom. Az lett a játék vége.
Ezek a pótok is érdekes dolgok. Sima, oldalfal nélküli, 4 helyes. Nem borult fel, csak jobban megdőlt és már borult róla a cucc. Örültem (nem igazán), összeszedtem.
Ezeket a "szimulációs" effekteket nagyon elcseszték.
Eddig nem figyeltem, de most tettem torony kipufogót a kamionra. Kettőt is. Tök jól néz ki. Ontja a füstöt indulásnál.
De ott nem jön ki forró levegő. Csak füst. Hideg füst. Pedig egypár-száz foknak távoznia kellene.
A készítők biztos arra gondoltak, hogy legalább a játékban legyen megállítva a globális felmelegedés. Forrólevegőt szívunk be és hideget nyomunk ki...