mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #3071
    Nagyon pipa lettem, pedig bort is ittam.
    Van itthon egy elég vacak borom, több a szóda a pohárban... De ez sem segített.
    A pálya is amivel játszom annyira bután van megkreálva (Töltöttem fel két dejót, de még hádézza!) Egyszerűen akarva sem lehetett volna rosszabb utakat tervezni! Ugyanakkor a küldetések átgondoltak és szépen vezetik végig a játékost sorban, hogy elérje a célját. Nagyon felemás. Azért is játszom vele, mert három pályából áll és megfogadtam, hogy amíg fel nem fedezem mind a hármat, addig nem törlöm. De ugye nem lehet nekirontani mint tót az anyja valagának így csinálnom kell a küldetéseket. Logisztikázni sem nagyon lehet - érdemes, mert nagyon lineáris.
    Van egy út. Olyan széles, hogy a nyergessel meg tudnék rajta fordulni. Több nyom is vezet rajta. És itt el is érkeztünk a világ legnagyobb gyökérségéhez, amit ebben a játékban el lehet követni. (Nyilván van nagyobb...)
    Ugyanis elárasztotta részben az utat. Annyira, hogy a nyomvályúk víz alatt vannak. Nem is látszik a felületük. És a büdös paraszt telerakta a nyomot kátyúkkal! tizenakárhányszor borítottam fel 300 méteren egy szerelvényt. A legváltozatosabb módokon! Nem tudom mennyi látszik majd a felvételeken, de csak simán higgyétek el...