mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #3067
    Meg kéne írni a fejlesztőknek, hogy a Brigadéros mennyire fosul sikerült, csak nincs erőm összeszedni a gondolataimat, hogy diplomatikus legyek.
    Valami eszement hátratolta a súlypontját én meg rekedtre üvöltöttem magam, hogy hogy a toszba tud felágaskodni miközben egy nehéz félpót nehezedik rá. És azok előrébb vannak nyergelve!!! Aztán belenéztem az ikszemeljébe és látom, hogy nemhogy előre van tolva a súlypont, merthogy fülke, motor, váltó... A frászt! Hátra! Csak azt tudnám, hogy aki csinálta melyik világból érkezett?
    De az nem volt elég, mert a felfüggesztése is egy kalap fos. Nem is csoda, hogy ma tizenakárhányszor borítottam fel. És csak egy dolog, hogy duplán volt pakolva...
    Egyszerűen túl lágy a rugózása. Most épp azon mesterkedem, hogy ráncba szedjem az értékeit, Hátha lesz belőle egy jó kis amerikai bicaj, mert már megcsömörlöttem a keleti blokktól.

Jocó!
    A Fizetőcsillag szeret borulgatni. A flottacsillag, (F2070A) ami a második teherautód volt, (Az első garázs mellett találtad!) szerintem stabilabb.

A VGA-val kapcsolatban:
    Nálam nincs fent gyári tuning program. Az MSI AfterBurner-t használom évezredek óta. A ventilátorok szabályozására is!!!