mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Hát ez a pótozás tényleg szívás.
    Az 5070-en rajta volt a kicsi daru. Most már tudok rátenni nagyot, meg még nagyobbat is.
    Szóval a kicsi sárga volt rajta.
    Rádobtam a vonószemet, leszedte a darut
    Na mindegy. A feladathoz úgysem kell, csak egy 5 helyes pót. Jah, de a magas szemet tettem fel, nem az alacsonyat. Nem gond, elvittem egy széles pótót.
    Aztán jött a fahordás. Azt mondja a feladat, hogy daru ajánlott. Hard-ban biztos, de mint kiderült, tök fölösleges.
    Amúgy is a lényeg, hogy megint felteszem a sárga darut, aztán rá a fa póthoz az elejét. A darut megint leszedte.
    Pedig hely lenne dögivel. Na mindegy.
    Úgy is közepes és hosszú fa kell, amihez, ahogy sejtettem külön cuccok. Szóval ez a kamion lett a hosszú fának, mert olyan pótot tettem rá.
    Befogtam egy másik kamiont. Arra feltettem a kicsivel nagyobb, piros darut. Ez még nem a legnagyobb.
    Mögé akasztottam a közepes fához a pótot.
    Aztán a fatelepen nézem, hogy daru nem kell és, hogy csak egyfajta hosszúságú fát ad. Én meg ott voltam a két kamionnal
    Nem gond.
    A fűrésztelepnek 2-2 kellett a cuccból, de ezt csak később néztem, úgyhogy mind a két kamionnal mentem két karikát. Azért nem egybe vittem, mert ezek valahogy nem tudják egymást normálisan vontatni. Emellett mindjárt az elején az első kamion befordult, majd elakadt, a második kamion meg hamarabb fordult és belement pont a pót közepébe
    Feladat letudva sok zsé jött, meg jó adag XP.

Játék elején az 5070-est az aszfalton sikerült feldöntenem.
    A másiknál meg sikerült az egyik első kereket kidurrantanom. Amúgy a Caterpillar CT681-ről beszélek.
    Bivaly egy gép. Főleg, ha normális gumi van rajta. Úgy jártam meg a fahordást, hogy nem volt difi zár a gépen. Itt-ott csörlőznöm kellett, de ahhoz képest nagyon jól elment mindenhol.
    Mondjuk talán már az 5070-el sem lesz gond, mert rájöttem, hogy a hátsó két tengelyre 4 pár kereket is fel lehet tenni, ami a Cat-en alap.
    És már elérhető a láncos kerék is.

Köszi, hogy a kártyának utána akartál nézni.
    Nem tudok vele mit kezdeni. Vissza kellett állítanom automatikusra a dolgot, mert egyszerűen kézi beállítással nem volt hajlandó normálisan működni.
    55 fok fölött már 2800-on járt a venti. Nem normális. Természetesen nem így volt beállítva.
    Automatikuson 1500-1800-on járt a venti akkor, amikor a GPU 70 fok körül volt.
    Ahogy néztem, 50 fok alá nem ment most le és a ventiket sem állította le játék alatt.
    Nem is volt érezhető FPS drop.

Míg írtam ezt a hsz-t, a játék futott. Aztán amikor a Cat típusát néztem, akkor kifagyott.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.10.03. 18:27:43