mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Jah, azt a frissítést szerintem én is megléptem.
    Azt viszont nem tudom, hogy azóta van FPS droppom vagy később kezdődött.
    De már a múlt hétvégén is megvolt. És baromira zavaró. A frissítés viszont valamikor előbb jött.
    Azt veszem észre, hogy mikor jön egy ilyen esés 45-re, akkor a gép fogyasztása is leesik 260W körülire. Mikor ismét van FPS, akkor a fogyasztás is normalizálódik 450-520 W körül.
    Nem tudom, hogy a nem túl régi 750W-os táp vacakol vagy esetleg a VGA-val lenne gond vagy valamelyik monitorral.
    Újabban azt csinálja a játék alatt és csak a játék alatt, frissen bekapcsolt gépnél, hogy a 3. monitoron elmegy a jel, majd jön a hang az eszközcsatlakozásról, aztán visszajön a kép, mintha mi sem történt volna. Ezt eljátsza párszor, aztán megy rendesen órákig. Már átváltottam DP kábelről HDMI-re, gondolván, hátha a monitor csatlakozója a ludas, mert kicsit meg volt benne feszítve a kábel. De nem, mert a soha nem használt HDMI-n is produkálja.
    Ma futtattam egy két proci tesztet és a gép fogyasztása 260W körül volt. Pont, mikor az FPS drop van.
    Viszont a HWinfo szerint megy a GPU akkor is.
    Nem értem.
    Mondjuk nemrég volt valami VGA program frissítés is. Azóta azt vettem észre, hogy a VGA ventik nem mennek bizonyos hőfokig. Most is 55 fokos a GPU és csak a win megy az alap dolgokkal.