• Jóózsf István #3053
    Egy kis kedvcsináló - elvevő
    Vannak benne érdekes pillanatok.
    Ez egy orosz mod. Négy pályából áll a fő pálya kissé bizarr és nem túl ötletes, de két másik egész jól sikerült a negyedik meg említésre sem méltó. Vannak benne megátalkodások is. De mégis elvagyok vele.
    A kedvencem az, (és ez példázza a játék fejlődését is,) hogy van olyan rész, ahol (nem küldetésre) készíthetsz magadnak hidat betonlapokból. Éééééés megjegyzi a játék, hogy odaraktad őket!!!! Ez nem is olyan régen, még nem volt egyértelmű!
    A nyomaimra is rácsodálkoztam épp tegnap, hogy: Jé meg tudom számolni hányszor jártam erre, mert mind a három nyompár itt van MÉG MINDIG!!!

    Jocó!
    Néha adhatnál kicsit jellemzőbb ismertető jegyet is a szóban forgó járműről, mert így olyan Egri Jánosos. Vagy épp Vágó Istvános.
    Az első jármű, amire gondolsz, igen nagy valószínűséggel a Twinsteer. (Négy hely, nem köthetsz rá semmit!) Annak a módosított verziójával grasszáltam itt pár hete, hordó kerekekkel és utánfutóval. De, hogy hasonló lett volna MR-ben?!?!??!? Hacsak nem a kései amerikás verzióban, amivel már nem nagyon nyomultam.
    A másikat nem tudtam beazonosítani Vágó úr! Amerikai? Hány tengelyes? A Banditáénál minden teherautó tankja nagyobb!
    Darut és platót mindenre tehetsz a Tajgán kívül! Csak legfeljebb nem akaszthatsz mögé pótot, mert beleérne a platóba. (Istenem! Mennyit téptem emiatt is a számat!?!?!)

    A nyolc helyes vontatmányt nagyon fontold meg, mert nem könnyű vele! Párszor én is belefutottam egy-egy kiadósabb pofonba, amikor lustaságból azt alkalmaztam.
    De hát mire való az általam favorizált hat helyes rakoncás (effektív 12 helyes) mod félpót, ha nem erre?!