• Jóózsf István #3024
    Na most jól felk.rt ez a csodapálya! Rendesen megcsinálta a púzómat!
    Történt ugyanis, hogy az egyik küldetéshez, egészen pontosan ahhoz amit azóta is csinálok, hogy megnyissak egy gyárat, kell két darab kabin. Meg majd egy másik küldetéshez is fog kelleni egy darab. De ne szaladjunk előre.
    Természetesen ezt a kabint elő kell állítani. Eddig semmi újdonság nincs benne. Van is egy gyár, ami megteszi, három alkatrészből. És én meg is néztem, hogy mi kell hozzá.
    2 darab SSP
    2 fa
    és egy darab túlméretes konténer. Itt már vadul csengett a csengő a fejemben, hogy mi a szarért kell egy k.rva kabinhoz túlméretes? De ha ez kell, hát legyen. Össze is logisztikázom a három darabhoz a cuccot, le is gyártom, (Bár mostanában nem szoktam előre legyártani a motyót, mert hátha változik a terv és akkor ki lehet venni az alkatrészeket a gyárból) De most egészen biztos voltam magamban és le van gyártva a három b.szott nagy kabin. Egyet le is szállítottam a helyszínre ott pótkocsit is kellett cserélnem, mert a kedvencemre a nagy nem rögzíthető, de megoldottam. Megyek a lerakóra és nem tudom lerakni. Nu kak? Kioldom, hogy mutassa a feladat jelző, hogy igen ott van nálam, de nem mutatja!
    Mi a tosz?!?!? Megyek a gyárba pörgetem a termékeket és ott már tudat alatt sejtettem, hogy mi lesz.
    HOGY MÁR KÉT FAJTA KABIN VAN a játékban!!!!! A kicsi normál két helyet foglaló és a nagy ami négyet foglal. És ez a nyomorult mind a kettőt betette, bár a nagyra semmi szükség, mert mind a három (illetve négy mert már korábban leadtam egy talált kabint) KIS KABIN!!!!
    amihez csak egy fa kell, egy ssp és egy KARGÓ KONTÉNER. Rohadtul nem mindegy!!! Már csak azért sem, mert most kezdhetem elölről a logisztikázást. Amit nem kell ecsetelnem, hogy mennyire szeretek feleslegesen dolgozni...!
    Hogy száradt volna le a keze, amikor ezt elkövette!
    Annyira megsértődtem, hogy el is halasztom mert sík ideg vagyok és ilyenkor minden megtörténhet és nem szeretném a kontrollert belevágni a monitorba egy újabb kellemetlenség mián!