mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #3019
    Új fórum.

Jocó!
    Volt szó valami tartalomról, amit nem találtál. Illetve méltatlankodtál, hogy nem kaptál meg mindent.
    Itt van a hivatalos tartalom a bérletekhez.
    Az rémlik, hogy hiányoltad az utolsó sorban levő járműveket.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Q: How can I get additional content for SnowRunner?
    You can get additional content by purchasing the Premium Edition, the Year 1 Pass and/or the Year 2 Pass.

Premium Edition includes:

Base Game
    Year 1 Pass

Year 1 Pass includes:

Season 1 “Search & Recover”
    Season 2 “Explore & Expand”
    Season 3 “Locate & Deliver”
    Season 4 “New Frontiers”
    Derry Longhorn 4520 Sabertooth Livery
    High Roller Pack
    Loaded Dice Vinyl Wrap
    Scorched Vinyl Wrap
    True Colors Vinyl Wrap

Year 2 Pass includes:

Season 5 “Build & Dispatch”
    Season 6 “Haul & Hustle”
    Season 7 “Compete & Conquer”
    Season 8 “New Expansion”
    Burning Bright Vinyl Wrap

Free DLC - Redeem it through your platform's store page : Anniversary DLC (CAT 681 & International HX 520)

Ehun-e!

Amúgy, csak úgy vitaindítóként: Az összes Caterpillar jármű ebben a játékban SZAR!!!
    Most ezen a pályán kaptam egy törzscsuklóst és egy ilyen 681-est is. A csuklós egy irányíthatatlan fos a sima teherautót meg kétszer borítottam fel daruval.
    "Sima ügy!" mondhatnátok, de ehhez a járműhöz nincs magas felfüggesztés. Sík terepen (aszfalton) történt és eddig soha a játék történelme alatt nem borítottam fel daruzás közben járművet, ha csak nem azért, mert lehetetlen terepen, vagy lehetetlen műveletet akartam végrehajtani. Mondjuk felemelni egy naprendszert 45 fokos rézsűn, ami egy merő latyak.
    A többit meg magyaráznom sem kell. A targonca beázik egy pocsolyában is a nyerges vontató, meg mihaszna, terepképtelen lom.
    Ha én a CATER embere lennék, beperelném a játék fejlesztőit, mert rontják a cég hírnevét!