mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Szerintem ez túl nagy elvárás tőlük.

Az sem megoldott, hogy az áru leadásánál honnan akarod leadni.
    Érdekes mód felvételnél ki tudod választani, hova rakd.
    Pont tegnap bosszankodtam ezen, aztán végül is jól sült el.
    A lényeg, hogy vittem 6 olajos hordót. 2 a platón, 2-2 meg két utánfutón.
    A terv az volt, hogy leadom az egyik utánfutóról, így a másik utánfutóval tovább tudok menni a következő térképre és nem kettőt kell cibálnom. Hát nem jött össze.
    Ahol leadtam a platóról, ott néztem, mit vehetek fel és úgy tűnt, hogy a másik térképre kell belőle cucc, így felpakoltam és mind a 2 utánfutót magammal vittem az olajjal. Ezek is kellettek egy feladathoz.
    Ahogy átértem, mindjárt az első kereszteződésnél hidat kell építenem. És pont az a cucc van a platón, ami kell is hozzá.
    De nem tudtam leadni, mert először valami betonlapokat kellett, hogy vigyek.
    Végül is megoldottam.

De a lényeg, hogy leadásnál nem mondhatom meg, hogy ne a platóról szedje le. És jelenleg csak a Bandita olyan, amin alapból van daru.

Azt el is felejtettem írni, hogy a kis Tátrával egy bukfencet csináltam, miközben mentem a nagyhoz. Öröm volt nézni ahogy borul a drága :)
    Eszembe jutott, hogy a játék első 10 percében szintén bukfenceztem egyet. Úgy látszik, hogy nekem ez alapbeállítás a játékban. Borulás-bukfencezés Mindig be.

Az éjszakai vezetéssel nekem egyelőre nincs gondom. Legalábbis mióta sikerült a grafikát úgy belőni, hogy normális, tiszta képem legyen éjszaka is. Nagyon ritkán szoktam áttolni nappalra.
    De egyelőre még sok helyen nem jártam.