Az sem megoldott, hogy az áru leadásánál honnan akarod leadni.
Érdekes mód felvételnél ki tudod választani, hova rakd.
Pont tegnap bosszankodtam ezen, aztán végül is jól sült el.
A lényeg, hogy vittem 6 olajos hordót. 2 a platón, 2-2 meg két utánfutón.
A terv az volt, hogy leadom az egyik utánfutóról, így a másik utánfutóval tovább tudok menni a következő térképre és nem kettőt kell cibálnom. Hát nem jött össze.
Ahol leadtam a platóról, ott néztem, mit vehetek fel és úgy tűnt, hogy a másik térképre kell belőle cucc, így felpakoltam és mind a 2 utánfutót magammal vittem az olajjal. Ezek is kellettek egy feladathoz.
Ahogy átértem, mindjárt az első kereszteződésnél hidat kell építenem. És pont az a cucc van a platón, ami kell is hozzá.
De nem tudtam leadni, mert először valami betonlapokat kellett, hogy vigyek.
Végül is megoldottam.
De a lényeg, hogy leadásnál nem mondhatom meg, hogy ne a platóról szedje le. És jelenleg csak a Bandita olyan, amin alapból van daru.
Azt el is felejtettem írni, hogy a kis Tátrával egy bukfencet csináltam, miközben mentem a nagyhoz. Öröm volt nézni ahogy borul a drága :)
Eszembe jutott, hogy a játék első 10 percében szintén bukfenceztem egyet. Úgy látszik, hogy nekem ez alapbeállítás a játékban. Borulás-bukfencezés Mindig be.
Az éjszakai vezetéssel nekem egyelőre nincs gondom. Legalábbis mióta sikerült a grafikát úgy belőni, hogy normális, tiszta képem legyen éjszaka is. Nagyon ritkán szoktam áttolni nappalra.
De egyelőre még sok helyen nem jártam.