• Jóózsf István #2979
    Azért nincs pontos gumitípus, mert járművenként eltérhet, hogy melyik csoportból válogathatsz. Maradjunk a minél bütykösebb, annál jobb verziónál. Hidd el, hogy ez a legegzaktabb módja!!! Így van megírva.

    Ja igen. A NYEREG. Merthogy van belőle ALACSONY és MAGAS is. Hogy a keze száradt volna el a fejlesztőknek!
    Nehéz lenne egyszerűen összefoglalni, hogy mikor mihez mi kell. A hétköznapi félpótokhoz, mint a sima platós, az oldalfalas, a FEHÉR tartány, lépcsős, libanyakú, Ezekhez alacsony nyereg kell.
    A katonai tartányhoz és járműszállítóhoz vagy a speciális pótokhoz, amit a küldetéssorozat végén kell odacibálni, teszem azt egy olajfúrótoronyhoz, vagy ilyen-olyan gyárba ahhoz meg MAGAS NYEREG kell.

    És igen. A Tátra ebből a szempontból el van cseszve, mert nagyon szűkös a repertoárja. És ugyan egyetértek Oldgamer-el, hogy csalás, de ezt a modot nyugodt lelkiismerettel merem ajánlani, mert szinte csak azokat a módosításokat végezte el a rajta a készítője, amiket a fejlesztőknek KELLETT VOLNA!!! Nagyon minimális az amitől jobbak lettek a képességei. Csak ugye jóval sokrétűbb lett a felhasználási területe. Most ugyan a Kraz-ba vagyok szerelmes, de ez a Tátra nálam nagyon sokat szolgált!