• Oldgamer
    #2977
    Igen tudom, a szintek, emiatt írtam, hogy ha elérhetővé válnak akkor szerelkezz fel az ominózus gummancsokkal. Èrtelemszerűen a játék elején ( ahogy más típusú gamek esetében is ) mindenki nyüglődik, viszont hidd el, ez a része tetszett nekem a legjobban, ilyenkor lehet agyalni, hogyan is tudjam teljesíteni a feladatokat. Mikor már azon a szinten vagy, hogy kellően erős járműved van az optimállis gumikkal, lényegében nem lesz előtted akadály a talajviszonyokra értve, emiatt a kihívások jelentősen lecsökkennek, onnantól kezdve a logisztika válik főszereppé. Ezt annyira már nem csipáztam. Szóval örülj szerintem, hogy jelenleg alacsony szinten vagy. Amelyik feladat meg teljesíthetetlen per pillanat hagyd későbbre, most gyűjts krediteket a komolyabb verdákhoz. ( adj el talált pótokat, vagy egyszerűbb Task feladatokat teljesíts ) Egyik-másik járgány egyébként alap/gyári változatban is kellően erős, hogy előbbre tudj a segítségükkel jutni. Úgy emlékszem a Freightlinerhez nem kell magas szint, hogy elérhetővé váljon, az bika egy " szerzet " fürge és fordulékony, jó felfedező kocsi. Meg a szerelvényeket illetően változatos a használhatósága.
    A gumi típust Józsi szerintem tudni fogja. Jól írta egyik hozzàszólásában: ne az árát nézzétek a guminak, hanem ránéztibe, mennyire rücsis/széles stb... Én jelenleg mással játszom, hamarosan visszatèrek a SR-hez, kellett egy kis pihi, másfél év sofőrködés sok volt na. :) Az írásaitokat figyelem.
    Ja, nekem 7-hónap kellett mire végeztem mindennel, ez egy nagyon lassú játék, aki türelmetlen hamar abba fogja hagyni a SR-t. 40 óra +-nál már lesz kellő eszközöd az élvezetes vezetéshez, addig meg kitartás!