-
Királyság. 
Jó két óra vagy inkább ma már talán 4 óra játék alatt sikerült a Banditát egy elég vacak helyen felborítani, a platón a Hummer (amelyik még mindig nem tud úszni), mögötte egy tanker, ami szintén borult.
A végén a Tátrát is felborítottam. Instant kilépés.
Persze az egész úgy indult, hogy betettem a gépbe egy plusz ventit és be akartam állítani. Ez a tetves alaplapi program ahhoz, hogy meghatározza a rá aggatott dolgok fordulatát, felpörget mindent, majd visszaveszi egészen leállásig, majd visszaengedi beállítás szerinti futásra.
A pumpa nem kapcsolt vissza. A gép meg leállt, miután 100 fok fölött már nem láttam, hogy mennyi a CPU hőmérséklete.
Újraindítást követően nem indult a pumpa, pedig a beállítását nem cseszte el. Ezt már BIOS-ból figyeltem.
Úgyhogy megint direkt 12V-ot kap. Azonnal szépen visszahűlt.
Bennem volt egy nagyon erős inger, hogy 2000-ért adjam el az egészet a francba. Azért vettem a PS5-öt, hogy ne ezzel szívjak.
Nade a játék.
Most már kezdem érteni annak a kis képes táblázatnak a lényegét. Legalábbis rakomány terén.
Azért hozzáteszem, hogy a Bandita nagyon jó, ha ésszel bánik vele az ember. Normális gumit csak 6-os szinttől ad rá a játék, ezért van rajta aszfaltra való. A linkelt táblázat felettébb érdekes, mert az OHDI jobb terepre, mint az OHDIII. Az aszfalt igazán nem érdekel, mert ebben a játékban olyat ritkán lát az ember. Meg ott a terepgumival is elmegy max többet kajál. Gondolom én...
A gumi típusai szerint tudsz válogatni a játékban is. Szóval ki van írva, hogy melyik hova jó és mennyire, bár érték nélkül.
Viszont a típuson belül az I, II, III között már nem jelez semmilyen különbséget.
Visszatérve a Banditára, rátettem keresztben a folyó mellett egy nagy csövet. Aztán elvittem az olajfúróhoz. Jó móka volt.
Leadni sajnos nem engedte, vinnem kellett egy pótot(4 helyes), amire ráfért.
A Tátrán lecseréltem a platót arra a pótos csatlakozóra, mint ami rendesen kamionoséknál van.
Elvittem egy bazi nagy darut így.
Aztán fel akartam szedni a Semi-Trailer-t és azt mondta, hogy nincs megfelelő csatlakozási pont a kocsin. De hát, hogy?!?!
Ilyennel vittem MR-ben is a Semi-ket.
Nem értem. Na ekkor kaptam meg a 6-os szintet.
Gondoltam összeszedem a fák között talált nagyon lerobbant kamiont, de előtte megnézem a közelben a fejlesztést. Aztán kibányászom a felborultakat.
A fejlesztéstől pár méterre voltam, mikor felborult a drága.
Most gondolkodhatom, hogy mi a fenével mentsek.
Jah, volt egy feladat, amiben egy kis pótot kellett volna a rádió-adóhoz húznom. Nagy kamionra nem tudtam felakasztani. Ez személyautó pót. Elmentem azzal a nagykerekűvel, ami az első videóban is látható. Arra sem tudtam felakasztani.
Az ilyen dolgokat egyáltalán nem értem. Mivel kellett volna mennem? A vacak kulapáccsal?
Mindegy, rádobtam a kötelet és elvonszoltam a kijelölt helyig. Mivel tank volt rajta, így leadás előtt fel is tankoltam magam.