Féláron?! Dehogy, viszont elcserélem egy 3080-ra simán.
Igen, észrevettem, hogy elbabráltam. Siettem, mert meló előtt voltam és kicsit kiidegelt a videószerkesztő is.
Úgyhogy az egészet 60 FPS-re konvertáltam át, emiatt lehet a darabosodás. Bár az előzőt is 60-nal csináltam, csak ott nem futott a játék 80 fölött.
Ennek ellenére néha a játék elég csúnya FPS droppokat csinál. Ez most lehet, hogy nem látszik a videóban.
Illetve azt vettem észre, hogy brutál mód dolgozik a GPU mellett a CPU is. Nem gondoltam volna, hogy így megterheli a játék vagy a játék felvétele. És ez még mindig csak FHD felbontású volt.
Mondjuk az éjjel az 1 óra játék alatt nem volt FPS drop a 3 monitorral. 1-2 beállítást visszább vettem, így 60 alá sem ment be az FPS.
Amit a rakományról írtál, azt nem értem.
Ezt a játékot is németek készítik?
A szerelvényen van 2 helyem (egység). Ez teljesen tiszta. A feladat megkíván egyet, de mit? Egységet? Mert akkor sokat vett le. Szerelvényt? Nem tudom, ez nem egyértelmű. És, ha nagyobb szerelvénnyel megyek?
Jah, most látom, hogy "adag"-ot írtál. De a szerelvényre feldobhatok 1 egységet is, akkor az 1 adag?
Ez így úgy baromság, ahogy van.
Vagy csak én nem olvastam a használati utasítást. Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.09.17. 11:50:16