6011
  • eta32 #2202
    Arra figyelj a gép vásárlásnál "egyenlőre ,várni kell a javításra" hogy az egyik új járgányon nem működik az AWD a hosszú soktengelyes,így azt egyenlőre mellőzd ,mert még saját magát sem képes kihúzni a kátyúból,csak szólok...
  • Jóózsf István #2201
    Elindítottam úgy a játékot, hogy onnan folytattam (földrajzilag) Ahol az autót utoljára hagytam, de küldetések amiket azóta csináltam, nincsenek elvégezve, és a tárgyi feltételek sem adottak rá. Ezt úgy értem el, hogy az aktuális mentésbe, csak a ...save.dat fájlokat másoltam bele az előző biztonsági mentésből. Szóval így nem az igazi. Úgyhogy ment a rollbekk az öt órával korábbi mentésre. Kicsit másképp haladtam tovább. Kiszedtem az összes fejlesztést az összes ruszki pályán. A riften is. Aztán elmentem az orosz havas pályára a fordért és az összes fejlesztéséért (Elég kemény menet volt így célirányosan) És most már kavircoltam is kicsit a wiszkonzini terepen. Úgy ahogy mindig is kellett volna játszanom. Nem néztem meg direkt a térképet. Felmálháztam a fordot és mentem amerre szimpatikus volt. Egy órán keresztül nem is találtam se kilátót, se fejlesztést, aztán lett egy torony és akkor már nem akartam vaktában lövöldözni, mert két fejlesztést is felfedett... Közben átkeveredtem a második pályára és most itt tartok.
    Láttam az inaktív alagutat. Biztos lesz hova vezetnie... Az ilyen ziccereket nem szokták csak úgy parlagon hagyni!

Szóval meglesznek a fejlesztések itt is és akkor indulhat a rönközés! Ahogy néztem minden régió minden pályáján lesz rá lehetőség.
  • Jóózsf István #2200
    Na kész! Teljesen behalt. Már a saját mentésével sem indul a PTS!
    A Rift pályán tartottam. Egy-két küldetést megcsináltam. Két fejlesztés maradt a teljes orosz régióból. 21. szinten voltam. Egy köpésre attól, amiért idejöttem: Tajga és a böszme négytengelyes, emelhető felfüggesztésű vontató, amihez kellett a 22. szint. És nem megy. Az előző biztonsági mentésemmel megy, ami 5 órányi játékkal előbb volt.
    Voltak is anomáliák: Az előző pályán két küldetést sem akart lezárni, csak ha kiléptem a küldetésből egy másikba. És mindkét esetben a szállítmány utolsó darabja nálam maradt...
    Kéne az a javítás. A video beállításokat nem csak nem menti, de egyik-másik lehetőséget át sem állítja! Tudtam én, hogy nem kell ezzel bétáznom, de erre nem számítottam. Meg ugye, béta nélkül is tud ilyeneket a játék!!!
  • eta32 #2199
    Én ilyeneket soha meg nem néztem,miattam csinálhat bármit...így nincs is mit letiltanom.
    Tudod,,, mindenki úgy játssza a játékot ahogy neki tetszik...
    Neki így realisztikus..... kár ezen mérgelődni....
  • Jóózsf István #2198
    Gumifa szállító szerelvény. Remélem, hogy ez így nem marad a játékban. Viccnek is rossz!
    Eleve nem értem, hogy minek ez a pót ehhez az autóhoz, amikor van hozzá egy tengelyes ami jóval praktikusabb!!! Az, hogy még erőlteti is ez a majom jücsüber, külön felháborít. Le is tiltom.
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.01.07. 03:27:24
  • eta32 #2197
    Nos ennyit a "Hard mod lehetőségről"
    " Jellyfoosh Community Manager about an hour ago Reply Quote

Hey everyone! We appreciate the feedback on this, but please keep in mind that this list is datamined information and not a confirmation of anything, even the feature as a whole. While speculation can be fun, keep in mind that we've had lists like this in previous builds where that feature ended up looking completely different, and even where it didn't arrive at all.

When anything official is confirmed, we will let you know! "
  • Bercy #2196
    A Bandit nekem se a kedvenc járművem. Nagyon borulékony és közel sem olyan jó terepen.
  • Jóózsf István #2195
    Helyesbítenék: Nem a gumikba nyúltak bele, hanem inkább a motorokba. Persze viszonylag egyszerűen lehetne bizonyítani, ha belekukkantanék a fájlokba, de egyszerűbb találgatni.

A Banditát röpke 2-3 óra alatt nyolcszor borítottam fel a ruszki első pályán! Nem vagyunk összhangban.
  • Jóózsf István #2194
    Az utolsó utáni lehetőség PC-seknek még mindig létezik: Alt-F4 (Tegnap este kicsit ingerülten léptem ki!)
    Továbbá kijelenthetem, hogy a Banditát gyűlölöm, mint a szart! Amilyen sokra számíthatnánk a megjelenéséből, annyira ostoba.
  • Jóózsf István #2193
    Háááát. Nem mondom, hogy rossz ötletek, hisz egyik másikért mi magunk is kampányoltunk, de nem az én stílusom lesz!

A P16-nál kár, hogy nem lehet összkerekes, mert tetszik, hogy olyan böszme. Jó lenne a hevi trélert vontatni, magas nyereggel. Most épp emiatt kellett elugranom az oroszokhoz, mert nekik van jó kis magasságállítós négytengelyesük, amivel eddig ezeket a feladatokat végeztem. Ki akarom végezni teljesen micsigent, de egy hatékony vas nélkül nem állok neki.
    Meg ugye tajga nélkül nem élet az élet!
  • Bercy #2192
    A mentéseket szerintem a PS is külön tárolja, szóval attól, hogy törlöd a játékot és újra telepíted nem fog elveszni a mentésed. Nekem xbox van, így nem tudom PS-en pontosan, hogy van.
  • Oldgamer
    Ja értem... na az gáz, hiszen végigvittem a jàtékot, egyelőre nem szeretném teljesen letörölni, minden eddig megszerzett dolog elveszne amit megszereztem. Max később. Kérdés, hogy egy későbbi törlés utáni újbóli feltelepítéskor letöltődik e ez a MOD-frissítés, meg a többi is természetesen.
    ( Trial ) Ennek utána fogok nézni, nehogy koppanjak.
  • Bercy #2190
    Úgy értettem, hogy csak magát a mod pályát törölted és nem az egész játékot. Mert a fórumokon mindenhol azt írják, hogy nekik az segített, hogy a komplett snowrunnert letörölték, majd újra installálták. Az egészet.
    Ha bírsz várni pár hetet akkor lehet jobb ötlet megvárni egy rendes patch-ot ami javítja a problémát.
  • Oldgamer
    Fussball bund !
    Ez nem az én videóm, de ugyanilyet ír ki nálam is, néha még cifrázza is. :/
    Most olvastam, hogy állítólag még januárban javítják majd ezt a hibát, úgy legyen!
    https://youtu.be/9woUA1S8OuI
  • Oldgamer
    Köszi! Igen, ugye írtam alább, hogy ezt a törléses megoldàst megejtettem ( tegnap este ) de újra feltölteni meg màr semmit nem enged a játék ( csak járműveket ) magukat az új pályákat nem. Erre írja ki, hogy : not enough space
    Vagyis nincs, illetve kevés a tárhely. Nekiestem a letöltésnek vagy 10× de ugyez a hibaüzenet megmaradt továbbra is. Azért köszi a tippet!
    Ami jó hír a rosszban, hogy maga az eredeti fő játék meg a TRIAL 4 db pálya hibátlanul működik. Na mindegy, mától most már tényleg TLOU 2-vel nyomulok, aztán 1-hónap múlva mikor végzek vele remélhetőleg minden flottul fog minden menni a SR-ben.
  • Bercy #2187
    Nálam Xbox-on be se tölt a Canada Region mod map. Több helyen is láttam fórumokon, hogy konzolon problémák vannak bizonyos mod pályákkal.
    A "not enough space" hibára a megoldás, hogy törlöd az egész játékot és újra letöltöd. Ez bevált többeknek is a hozzászólások alapján.
  • Oldgamer
    A Pacific-ot én is csak a játék elején használtam több alkalommal, mert bár erős és szinte mindenhol elment könnyedén, de iszonyatosan lassú egy jármű, eret vágtam magamon mire odaèrt A-ból B-be.

Más: konzolosok ( ps ) segítségét kérném!
    A MOD letöltött kanadai pályák ( is ) hibásan működnek. Sok esetben ha az oldalsó választó menüt használom, vagy a tapipaddal aktiválom a térképet, akkor a játék kiír egy hibaüzenetet, miszerint valamilyen downloading hiba keletkezett ( 6-jegyű error hibaüzenet ) és a játékból " kidobódok, újra kell indítani még a konzolt is. Ez iszonyatosan időigényes dolog, sőt a játék maga nem is onnan indul újra, ahol abbahagytam. Gondoltam letörlöm magát ezt a pályát, hátha egy újbóli feltöltéssel rendeződik a helyzet. Viszont most meg az a probléma, hogy nem engedi a rendszer letölteni magukat az új pályákat ( egyiket sem ) mert ezt írja ki a játék: " not enough space " tehát nincsen elég tárhely! (?) Ez vicc, hiszen az ingyen kapott 4000 Mbyte adva van, semmi màs nincsen letöltve ( elhasználva ) Maga a konzolom szabad tárhelye is ( 1-tera ) 45 %-ban szabad. Más külföldi fórumokon is írnak erről a hibáról, nem igazán tudnak vele mit csinálni. Magát az 1.15-ös frissítést is törölném a konzolról ami a mod browser lehetőségeket hozta/adta, de félek utána már nem tudnám újra letölteni ezt a frissítèst, ilyet még soha nem is csináltam. Nem tudom hogy megy ez... Mert ugye bízom benne, hogy valamikor rendbeteszi a cég a hibát, nem szeretném örökre elveszíteni ezeket az ingyenes, amúgy tetszetős, rengeteg plusz feladatot adó térképeket/pályákat! Főleg a Canada 1-2-t. Van összesen vagy 50-feladat a két térképen. Előre is köszönöm az esetleges tippeket, segítséget!
  • Bercy #2185
    P16 a játék elején (feltételezve, hogy Michigenbe játszol) talán a legjobb vontató. Relatív hamar megszerezhető, amikor még hasonló képességű járművek nem elérhetőek. Speciális gumija van aminek a tapadása a legjobb a játékban, kivéve a Tatarinét, de az extrém kivétel.
    Sajnos csak high saddle van hozzá, szóval limitált a használhatósága, de elég sokszor jött jól amikor sárból kellett kihúzni a Paystart.
    Később, amikor már megvan az összes jármű és tuning akkor elveszti a jelentőségét, mert igazából egy feltuningolt White vagy Fleetstar is elmegy szinte mindenhol.
  • eta32 #2184
    Én sem ,kipróbáltam aszfaltra és kemény,talajra még csak csak,de AWD hiányában számomra felejtős ,nem csak ez.
    Ebbe a formában használhatod a rönkszállítóval ahogy a vidin is látod .
    Nem véletlen nem tökig az iszapban ment....
    Pedig jó kis batár lehetne jó a hangja jó is vezetni belsőből is ,de.....
  • Jóózsf István #2183
    Ez a P16 ilyen menő lenne? Sose használtam semmire. Egyszer akartam Alaszkában, de nincs rá láncos gumi és így elvérzett.
    Meg mintha az is rémlene az egyik dejóból, hogy nem csinálták meg rá a rönkszállító felépítményt, ami ugyan nettó baromság lett volna, de "ezektől" minden kitelik!
  • eta32 #2182
    Én jól szórakozom + még fizetnek is ezért....
    No de essünk neki amit írsz helytálló.
    Igen is meg van nehezítve az áttételek is át vannak variálva .
    Főleg az új upgradekkel még jobban,igazából nem nyúltak az alapokba bele csak jól jönnek a fokozatok néha,
    Annyira nem nagy szám ,de a semminél jobb ....talán..
    Nem PTS függő az élőben is ilyen ,de mivel most az elején nincs minden tuning kimaxolva így jobban kijön és észre veszed...szerintem...
    Hogy mire is alapozom mind ezt akár próbáld ki egy felfedező kocsival amibe csak alap motort teszel és egy kisebb ,vagyis nagyobb emelkedőnél már áll egy helyben,ahogy vissza rakod mondjuk low +ból lowba elindul.
    Erről már korábban eszmét cseréltünk ,hogy a sérülés is kevésbé engedékeny a sebesség függvényében ,de sokszor random is,ugyan így amikről beszélsz és én is ,átalakult hála istennek.....
    Nekem tetszik hogy ilyen lett....
    Persze lehet sírni ezért is hogy reálisabb vagy nem majd mindenki eldönti magának és vissza ballag az elődökhöz...vagy akár hová.....
    Nos ami a magasabb felfüggesztést illeti meg kell találni a jó közép utat ,minden terepen régióban ,és kocsinál.
    Volt hogy egy adott kamcsinál levettem a legalsóra igaz fenn akadt néha ,de nem kellett állandóan cidrizni hogy akkor most borulok ....
    Főleg hogy én belsőből ,már rég dőlök ellen a székembe ,de aztán mégse,belsőből nagyon ott van a szeren,
    Most az új pályán mondom rövidítek volt is átkelő a vízen de sajna az egyik sziklának a szélére mentem a vízbe és már úsztam is mint a kacsa, csak mély merülésbe.
    Egyszerűen fantasztikus lett ez az új régió,van benn minden vegyesen..
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.04. 19:38:27
  • Jóózsf István #2181
    PTS téma!!! Ma történt pár furcsaság. Azt érintettük már, hogy a micsigeni lápos pályán, mintha kicsit "köcsögebb" lenne a sár. Ez egy dolog, de olyan dolgot tapasztaltam, amire felszaladt a szemöldököm. A Fehér Nyugati Csillag (Anglománoknak CSOCSESZ! ) meg van módosítva rendesen: Terepgumi, összkerék, diffizár. Azt nem tudom, hogy milyen motor van benne. (Lehet, hogy elspóroltam) De ilyet a leggyengébb motorral sem csinált ezelőtt! Többször előadta, hogy nem mozdult meg. Mármint nem pörgött ki a kerék és az autó állt egy helyben és erőlködött. Természetesen rakottan! Ilyet eddig csak akkor tapasztaltam, amikor túl nagyra állítottam a tapadást egy-egy guminál, de PTS-be nem nyúltam bele (Direkt!)
    Most akkor hallucinálok, vagy a fejlesztők maguk állítottak a gumikon, vagy mi van? Eddig is volt ilyen, csak nem vettem észre?

Ezt a tvinsztírt meg egyre jobban szeretem. Fellelt állapotban is tudtam vele dolgozni a láposon, és a láposról a drumont-i kikötőbe is azzal vittem a hosszú fúró felszerelés konténert és még le is volt kötve!!! Tehát nem is csaltam. Igaz, hogy néha megállt bennem az ütő... Ha még elsőkerék hajtás is lett volna benne... (Tudom, hogy majd lesz!)
    Nemrég szoktam rá. Kár, hogy a magas felfüggesztéssel egy lágy tavaszi szellő is felborítja, akár sík úton is!

Az elhúzódó diskurzusotokkal kapcsolatban meg: Szépen rántsátok le egymást, (Előtte egy sör, utána egy cigi.) Aztán menjen mindenki a maga dolgára!
    Vagy tegyetek ki egy táblát, hogy most épp huzavonáztok. Értem én, hogy a mai világban mindenki szeretné, hogy neki legyen igaza... Én ezt naponta átélem a munkahelyemen. Higgyétek el, hogy amit ebbe öltök energiát, abból már egy egész univerzumot fel lehetett volna építeni, akár öt nap alatt is és akkor beinthettetek volna a kaporszakállúnak, hogy "Kevés vagy köcsög!"
  • eta32 #2180
    "Szemelyeskedes....jolvan, mondjad nyugodtan, oreg vagyok en mar ahhoz, hogy az ilyet felvegyem... :)
    "nos ez netto bullshit."
    Nos te itt kezdted...
    Akkor ki is személyeskedik....
    Ja hogy fáj az igazság és ha valaki esetleg ezt meg is mondja....nos igen, öreg vagy te már ehhez csak lépten-nyomon belekeveredsz a saját semmitmondó szövegeidbe és akkor jön a mellé beszéd terelés.....
    A konkrét témához meg semmi érved és tényed hogy alátámaszd a játékkal kapcsolatos gondolataid ,más nem nagyon maradt...
    "Na megvan a "korai hozzáférés" ingyé"
    Honnan tudod hogy az én voltam....na nem mintha lenne bármi jelentősége is ....
    Az hogy valami ingyé van nem jelent Warezt ,ja ezt nem tudtad.
    Akkor pl: amit az Epic vagy más áruház akár ingyé ad az mind warez ,na ezt meg te buktad be de nagyon....Már megint fogalmad sincs miről beszélsz.
    "mikor fogalmad sem lehet arrol, hogy nekem melyik jatek van meg, vagy melyik nincs.."
    Na látod megint leírtad a tutit ....de csak magadnak rugdalod az öngólokat,nagy különbség hogy, meg van vagy meg vetted....
    Valóban nem tudom melyik játékot wazeroltad le...köztük akkor ezt is..
    Már te is belelátsz a másik fejébe vagy valami médiumnak képzeled magad...
    Megint csak fröcsögsz össze-vissza kapaszkodni próbálsz az utolsó szalma szálba csak már elfogytak ahogy te is,de már rég..
  • mokuci74
    Szemelyeskedes....jolvan, mondjad nyugodtan, oreg vagyok en mar ahhoz, hogy az ilyet felvegyem... :)
    A C&C -ben a balazas lehet, hogy nem volt a legjobb pelda ezt alairom.Mondjuk az emlitett video sem arrol szolt.
    "De azt már nem tudom elfogadni hogy te vizuálisan pár vidi alapján többet tudsz megállapítani az SR a játék fizikájáról."
    Ezt nagyon bebuktad,a jatek mar regen megvan, es jatszok is vele, kepzeld....Nem is ertem egyebkent, hogy lehet ilyet leirni, mikor fogalmad sem lehet arrol, hogy nekem melyik jatek van meg, vagy melyik nincs..
    Vegul a warezrol annyit, nekem ugy remlik, hogy egy endy papp nevu felhasznalo posztolta ki a C@C topikban, hogy "Na megvan a "korai hozzáférés" ingyé...

• eta32 #2178
    Én spilerbe rakom mert már megint nem a játékkal kapcsolatban megy szájkarate a delikvensek részéről .
    De megszoktam,hogy tények és tapasztalatok hiányában mindenki jobban tudja a másiknál,mert ő ezt úgy gondolja és látja , de nem érzi és tapasztaja egy normális vezérlő használatával .....,talán még ki sem próbálta rendesen..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nos én nem pötyögök be angol szavakat .....leírom magyarul ha már magyarul kommunikálunk legalább is én igen hogy te milyen nyelvezetet használsz azt nem tudom nem ismerem....,attól hogy angolul írod akkor is netto hülyeség,már mint akiket itt össze hordasz ,de csak tessék.
    Mielőtt pár angol szót ide pötyögsz, először magyarul kellene megtanulni írni, (ékezetekkel) és igen nem érdekel hogy milyen billentyűzeten firkálsz ide.
    Nem érteni azt a nyelvezetet amit firkálsz...de azért megpróbálom elolvasni.
    Gondolom az isiben hiányoztál az ékezetes szavak tanulásánál és leírásánál,de ez megint csak téged minősít osztod az észt mikor normálisan, helyesen írással, is küszködsz .
    Nem megyek bele mert a lényeg neked sem ment át,(a fizikáról) ha még részletesebben leírom és szájbarágósan akkor sem érek el vele nálad sem semmit.
    Hogy miért is mert "En kormany nelkul is realisnak gondolom a jatek fizikajat"
    Aki anno ezt felvetette nem tért ki rá ,hogy most melyik fizikáról is van szó ,már mint amiket itt felsoroltál....így én minek is boncolgattam volna jobban szét ilyen-olyan fizikára,még jobban össze zavartam volna,a gondolat alapján megállapított fizikáról alkotott véleményed...
    A C&C bála fizikát meg kár volt ide felhoznod ,az minden csak nem az ,az FS-ben is különb van pedig abban aztán nem sok van.
    Nem véletlen oldották meg a C&C ben úgy hogy ha nagy nehezen sikerül is belebökni akkor tudd rögzíteni, gondolom mert ez így annyira reális.....majd ha fenn vannak megint ragasztásos technikával odarögzíted a platóra ...vicc.
    Ott az a videó amit belinkeltél a C&C fórumba na az aztán reális fizikáról árulkodik....
    De ha neked ettől reálisabb akkor legyen.
    Szavaidból csak a tudatlanság sugárzik,ki sem próbáltad a játékot ,fogalmad sincs milyen egy FFB kormival tolni egy játékot ,de számodra csak az a fontos melyik fizikáról is van szó....
    " realisnak gondolom"
    "Ezek alapjan kormany nelkul is tokeletesen meg tudom allapitani az adott jatekban alkalmazott fizikai szimulacio milyenseget."
    Amelyik játék nem támogatja a FFB-et a C&C NEM támogatja akár az FS SEM ,ott mást nem nagyon tudsz tenni hagyatkozol a vizuális meglátásodra.
    De azt már nem tudom elfogadni hogy te vizuálisan pár vidi alapján többet tudsz megállapítani az SR a játék fizikájáról.
    Ne ez egy nagy tudatlanságra valló, amit lefirkantottál.
    Szerintem még ki sem próbáltad az SR csak osztod az ész és próbálod meglovagolni a szavakat ....megsúgom értelmetlenül...
    "A warez temaban meg ne legyunk alszentek......."
    Gondolom itt magadra gondoltál és magadból indultál ki ,ezek szerint te is egy warez huszár vagy...
    Hozzám bármikor jöhetsz ,szívesen látlak ,mint korábban írtam ezt is, nálam csak és kizárólag legális szoftverek találhatók ,úgy játék és más területen is ,még ha ezt számodra is, nehéz ép ésszel felfogni és tudatosítani.

Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.04. 16:05:38
  • mokuci74
    Nem akarok flame war-t, de akkor en is leirom a gondolataimat.
    Az FFB es kormany dolgokkal egyet ertek termeszetesen, viszont szerintem a megfogalmazasa a dolgoknak kisse bajos. Miert is ?
    Mert folyamatosan ugy kommunikaltad a dolgot, hogy "a jatek fizikaja" , es nem ugy, hogy "a gumifizika es/vagy a talajfizika" nem itelheto meg kormany meglete nelkul......
    Es eleg nagy kulonbseg szerintem. En kormany nelkul is realisnak gondolom a jatek fizikajat pl. ahogy tekeredik a plato, mozog a daru, vagy a rakomany ahogy billeg, vagy C&C-ben elkezdesz balat villazni peldaul....Ezek alapjan kormany nelkul is tokeletesen meg tudom allapitani az adott jatekban alkalmazott fizikai szimulacio milyenseget. Hangsulyozom, az ffb meg a kormany nyilvan hab a tortan, nem vitatom tovabbra sem, de hogy CSAK kormany meglete eseten mondhatunk realis velemenyt egy jatekban alkalmazott fizikarol, es ezt szamtalanszor hangsulyozod.....nos ez netto bullshit.
    A warez temaban meg ne legyunk alszentek.......
  • eta32 #2176
    Köszi,hogy elmondtad álláspontod.....,, hogy számodra is csak ennyi jött le az egészből???....picit csodálkozom,de nem lep meg.
    Innentől helyén kezelem......,ha már szóba hoztad ,én is csak azt nézem ki mondja el a játékról azt a véleményt és olyat amiről csak sejtése van (jó esetben) de tapasztalat vizuális,de megmondja a tutit, milyen egy fizika a játékban és hogy a warez igen is legális a te értékrendedben is,és még hangot is adsz neki, ehhez is grat.
    Függetlenül attól hogy most te megvetted ezt a játékot vagy sem, a választ tudja mindenki a megnyilvánulásodból ......
    A gond ott van ebben a világban hogy amint a mellékelt ábra is mutatja rengetegen gondolkodnak így, rájuk nem vonatkoznak semmilyen szabályok a jog az egy értelmetlen dolog főleg a virtuális világban ....De legalább maradnának csendben a felfogásukat illetően,.
    Akkor nagy valószínűséggel senki nem állna beléjük jogosan...legalább is szerintem...

Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.04. 07:33:55
  • eta32 #2175
    Sajnos muszáj ilyen dolgokhoz folyamodnunk mert ez a játék ,mindig tartogathat meglepiket ,sokszor rossza értelemben..
    Nos tovább olvasva a többi hsz.megy is a vita hogy mennyire kellene és ilyen formában így bele nyúlni a játékba.
    Szerintem legyen egy katt.és ki be kapcsolható mint az elődökben,.
    De majd meglátjuk a vége felé a készítők élnek é ezen lehetőséggel hogy bele rakják a hard modot.
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.04. 07:07:07
  • Jóózsf István #2174
    "kilépek mentés másolás és vissza a játékba." Pontosan így szoktam én is!
    De én minden egyes játék befejezéskor is ezt teszem a PTS-el, mert rohadtul nem bízom a fejlesztőkben. Hátha úgy javítják meg, hogy elszáll az egész mentés!?!?!

#2171... Elég combos feltételek. Kérdés, az, hogy elbírná-e a játék. Mármint, hogy lehet-e annyi zsé-t keresni, hogy ezeket e feltételeket teljesíthesd?!?!?

Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.01.03. 22:00:55
  • Aborg
    "Más: remélhetőleg YAG és Aborg " kolléga " nem sértődött meg"
    Nem, semi gond. Nem csak az szamit mit mondanak, az is szamit ki mondja :) Etarol tudom hogy kellemetlen egy vitapartner, ha raharap akkor pitbull. De azt is tudom rola hogy segitokesz jatekostars. A torveny vedelmet meg hagyjuk a hivatasosakra akiket azert fizetnek.
    Am bevallom hogy a Yag-gal valo vitajukban en Yag partjan vagyok. Tenyleg nagyon szepen megfogalmazott mindent amit el akart mondani, meg is ertem hogy foloslegesnek erzi a tovabbi irogatast.
  • eta32 #2172
    Na erre nem gondoltam mielőtt útnak indultam hogy felépítsem a hidakat...
    Azokban a gyárakban nem lehet felvenni "metált beams-t", előbb majd elő kell álltani ,de ahogy nézem ezen része még béta ,vagy csak elkerülte a "kordé a szamarat" így egy jó kiadós tesztre jó volt hogy majdan ezt a dlc-vel kapott kamiont itt nagyon is bevethetem...
    KRS 58 Bandit
  • eta32 #2171
    Ezt most találtam a fórumon, érdekes felvetés ,meglátás........
    "hardcore mode"
  • eta32 #2170
    Már írtam nekik,válaszoltak is ,remélem javítják .... a fórumon is van róla topic.
    Apropó videó beállítások ,
    Ezek a mapok is eléggé össze vissza optimalizált akárcsak az előző yukon régióké.
    Én most levettem a "Terrain draw distance-t, ultráról low-ra" így hogy java részt belsőből tolom semmit nem veszek észre ,de néztem külsőből sem ..
    Viszont nyertem jó pár FPS-t,így is beesik ritkán röviden 35-40-re ,de a max 60,vagy felette.
    Az a csúcs ha minden médium sem sokkal jobb a helyzet viszont ronda...
    Kipróbáltam egyesével vagy eltököltem jó fél órát velük.
    Az első 4 régiónál nem volt ekkora ingadozás .
    DE ezeket ne csak én mondom a fórumon is volt róla téma...
    Az megint bizakodásra ad okot hogy az új mapok egyikében van egy inaktív jelöletlen átjáró ,talán oda még betesznek még egy mapot...remélem ,ha ne is most de majd valamikor...
    Vajon új másik mapra átjáró lessz???
  • eta32 #2169
    Ja ja így értem,persze így lehetetlen...
    Hol vannak farkasok én egyet sem láttam....
    Már megyek is arra ...
    Nos a borulás és egyéb "újrakezdést" ,vagyis csak minimálisat kell elölről ,arról a szakaszról kezdenem.
    Én úgy oldottam és oldom meg hogy mikor olyan részhez érek ,persze nem percenként értsd hanem mikor egy szakasz után kényes szitu jön,kilépek mentés másolás és vissza a játékba.
    Ez még idáig mindig bevált.
    Nyilván mondhatnád macerás,hát szerintem nem, én inkább így csinálom a kezdetek óta nekem bevált ,viszont elölről kezdeni elvesztegetett fél órát akár vagy a borult rakomány össze szedegetni talpra állítani a kocsit,na azt én inkább nem....persze néha bevállalok csak a buli kedvéért.
    Mondjuk én még soha nem alkalmaztam amit írtál...
    Itt az új mapokon nagyon figyelős lesz kövek sziklák az utakon az erdőben kemény mély nyomvályúk,készüljön mindenki lesz borulás doszt..
    Most hogy az új mapokon megszereztem az összes upgradéket ,vagyis egyet nem ,minden kocsihoz lesz "új fokozatos low váltó"
    Plussz az új kocsikhoz AWD, Diff look.
    Úgy hogy aki tolja és még csak az eleje közepén jár érdemes ide jönni erre a régióra ezek miatt vagy ha nem érdekli akkor nem.
    Mondjuk az utolsó előtti upgrade is szívás volt a Yar87 -el kb 7x borultam ,talpra állítás ...de nagy nehezen oda tudtam menni...cseszett helyen van,ki már recoveryvel jöttem....
    Ahhoz az egyhez 2 hidat kell felhúzni ,de nem akár hogy mert az anyagot pont nem a kedvező feléről kell oda vinni így a másik map felől kell oda menni szép nagy kerülővel..trükkös
    Már most imádom ezt a mapot ,új fajta erdők vannak a fenyők is egy másik fajta amivel eddig nem találkoztam.
    Annyira hangulatos.
    "Azt is észre vehetetitek, hogy egy személyautó elakadhat ott, ahol egy teherautóval szinte átrepültök! "
    Attól függ,persze az erdőben jól jön a kicsi felfedező...tudom nem ere gondoltál hanem a sárra ,de taymar (oroszba) volt fordított eset is .
    A yar-al húztam ki a sárból a kamiont ami a hasáig elült a sárba,de ez még jóval korábban volt azóta ,megváltozott ez az ,most már ne biztos hogy menne,
    Az is igaz a yar87 kimaxolva sokszor csodákra képes ,szívatós helyekre viszem is, az új mapokon az upgradéket is ezzel szedtem össze különben kb 5x ennyiszer borulok vagy maradok ott.
    Jó hogy lehet teleportálni a régiók között...
    Az uccsó bekezdés meg teljesen helyálló..

• Jóózsf István #2168
    A hibalistához (PTS) még hozzátenném, hogy nem menti el a video beállításokat. Szintén ismert probléma.
  • Jóózsf István #2167
    Kicsit korán linkeltem.: Így lehetetlen! Ebben a formában a hosszú rönkök szállítása fizikai képtelenség!
    Remélem nem kell magyaráznom! Amíg egyenesen megy a szerelvény nincs gond, de ha kanyarodik?????? (Képzeletben törjétek be a szerelvényt... Nem is értem, hogy gondolták. szerintem ez csak hiba!

Ezt meg már kétszer elfelejtettem leírni: Megszórták farkasokkal a pályákat. Fényes nappal is találkozni velük, teljes valójukban. Épp csak nem animáltak.
    Ami viszont fájdalmasan érintett: "Kijavították" azt a hibát, hogy a játék nem mentett, amikor egyenesen az asztalra léptünk ki. Így sajnos elbuktuk az "utolsó utáni esély lehetőségét!" Kár. Egy magamfajta szeleburdi, meggondolatlan idiótának ez sokat segített. Nincs több borulás következmények nélkül.

Az a jelenség, hogy üresen nincs tapadása a kerekeknek a Spintires óta benne van a játékban! (Még emlékszem is egy mondatra egy videóban: "Rakjunk fel legalább egy üres platót, hogy legyen valami tapadás!")
    Nem is annyira meglepő, hisz minden járműnek és rakománynak van súlya, amivel a játék számol. A talajnak (mindegyik felületnek) szintén megvan a maga statisztikai adata... Inkább az okozott volna nehézségeket, ha másképp akarták volna megoldani. Nem véletlen. Szimpla matek.
    Azt is észre vehetetitek, hogy egy személyautó elakadhat ott, ahol egy teherautóval szinte átrepültök!
  • eta32 #2166
    Köszönöm hogy kifejtetted a véleményed....
    Asszem akkor valahol, ugyan arról beszélünk és ugyan azt látjuk...
    Köszönöm több "kérdésem nincs "
  • Oldgamer
    eta!
    Nincs mit, szívesen!

Szerintem nem hangzott el a részedről túlzó sértő mondat, csupán erőteljesebben hangoztattad a saját véleményedet. Én több ( nem gamer ) oldalon is regisztrálva vagyok a hozzászólások lehetősége miatt, és bizony megy az adok-kapok nem egy esetben...sajnos. ( főleg politikai vonalon ) Amíg elvileg nincsen személyeskedés addig semmi gond, nem szabad megsértődni. Érdekes, hogy a digitális térben sokkal szabadosabb vélemények olvashatóak mint mikor személyesen beszélgetnek ugyanazon valamiről az emberek. Ez van..
    A terhelés alatti haladáshoz kapcsolódóan leírnám a véleményemet: szerintem reális fizikai megjelenítés az a játékban, mikor kisebb ön-összsúllyal nehezebben halad saras erdei úton az adott jármű, mint mikor pl szállít valamit. Én is észrevettem, hogy " üresen " bizony elkapar a kerék, terhelés alatt meg ha lassan is, de haladok előre
    Hogy ez mièrt reális?
    Volt szerencsém erdei talajon ásni/ültetni több alkalommal is. Nos..
    Az erdei talajok felső fél métere általában barna, vagy fekete erdei termékeny, humuszban gazdag rész. Ha ez vizes, akkor olyanná lesz mint a gyurma vagy takony, iszonyatosan csúszik. Kb fél méternél mélyebben lévő talajszerkezet már inkább homokosabb, szikesebb, tömöttebb jellegű, hiszen évtizedek/évszázadok alatt a fák kiknázták belőle az ásványi anyagokat, úgymond kiég a talaj. ( a felső 50 cm nem, oda megy a lehulló levelek által a szerves anyagok utánpótlása folyamatosan )
    Szóval: ha nagyobb súlyú, de megfelelően erős, rücsigumis teherkocsi halad erdei talajon, akkor a mélyebb rétegekben a kerekek jobban meg tudnak kapaszkodni, mint mikor a felső részeken kapaszkodik a jármű. Nagyobb súly=mélyebb rétegekbe hatoló gumifelület. Igaz, sok mindentől függ még ez az egész. Pl erdei, széles kerék nyomtávú, kisebb súlyú farönk rakodó traktor máshogyan viselkedik, mint a farönköket szállító, hatalmas terhet cipelő szerelvény. Az utóbbiak nagyobb magasságú kerekeket kapnak, sok esetben kisebb nyomtávú, emiatt a mélyebb rétegekbe hatoló gumikat a jobb tapadás érdekében. A gumiabroncsok milyensége ( ez ugye nem újdonság ) meg maga az összsúly szoros összefüggésben áll egymással.
    Aztán hogy a játék készítői ennyire belemerültek e a fizikába, vagy csak éppen véletlenül most beletrafáltak abba, hogy ( szerintem ) reális lett a fizikai megvalósítás ez ügyben... ezt tőlük kell megkérdezni. :)
  • eta32 #2164
    Kösz az infókat ,ezeket nem tudtam ,de nincs is konzolom így annyira nem is érdekelt ,de jó hogy megosztottad.
    Amit a végén írsz ,arra meg már bőven leírtam az álláspontom,ami nem fog változni.
    Hogy emiatt nem vesznek páran részt az itt létben az ő döntésük...
    "Talán nem hangzottak el részükre olyan mondatok, ami miatt itt hagyják a fórumot. Nem vagyunk egyformák, sok esetben bizony máshogy látunk, érzékelünk dolgokat, emiatt kár egymásnak esni."
    A jogot egyformán lehet értelmezni és egyformán vonatkozik mindenkire.
    A játék fizikáját amiről én mondtam el az álláspontom ,semmilyen formában nem láttam megcáfolni,az ok egyszerű ,kormány vagy normális kormány hiánya.
    Puding próbája az evés ,anélkül csak beszélünk arról és netán vitázunk is amit nem ismerünk és fogalmunk sincs hogy is működik egy adott játékban.
  • eta32 #2163
    Bárcsak az került volna be ami az elődökbe váltó kérdésben.
    De sajna a mai napig nálam ez a legnagyobb negatívum hogy nincs rendes "H" váltó ehhez a megfelelő kiosztás és mindezek mellé manuális kuplung.
    Attól tartok sajna ez így is marad ,a készítők nem akarják vagy nem tudják megoldani .
    Nem egy topicban felvetődött és sokan kampányolnak érte,
    De mindez idáig érdemi válasz a készítők részéről nem érkezett.
    Olvastam valakitől hogy elcsípett valahol pici infó morzsát ez ügyben hogy erről is le kell mondnunk.
    Így ez legnagyobb negatívum és szívfájdalmam ,de emiatt azért nem megyek vissza elődökhöz,toltam velük ép annyit amennyi jól esett.
    Itt megtaláltam az amit kerestem offroad terén,(nyilván a váltó az mínuszos).
    De ezen bőven felül tudok emelkedni amiatt a sok plusz dolog miatt amit ez a játék ad és így ellensúlyozza az általam említett váltó hiányát.
    Mellesleg a H váltóra vannak nálam kiosztva a sebességi fokozatok így akkora törést nem okoz ,de így már a kuplungot is részbe használom.
    Persze ez a váltó ami benn van a játékba messze nem helyettesíti azt ami az elődökben van ,de ezzel is együtt tudok élni,más választásom nem nagyon van ha ezt akarom tolni.

Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.03. 08:37:11