6011
-
Jóózsf István #2243 -
Jóózsf István #2242 Mai büntetésetek.
Én még ekkora halom fost nem láttam mint ez a Caterpillar 770G! Nem ecsetelem a tulajdonságait, mert úgyis lesz vele dolgotok.
Amikor megkaptuk, mentem vele egy karikát, a miheztartás végett. Nem volt túl jó az első benyomás. Na aztán elérkezett a pillanat, hogy dolgozzunk vele... Galádságért nem kell a szomszédba menniük a fejlesztőknek, ha a játékosokat akarják szívatni! De már értem, hogy miért ez a jármű a Yukon záróküldetésének a főhőse! Inkább vontattam egy Urallal, hogy ne kelljen vezetni!!!
Úgy tűnik, hogy a Wiszkó küldetéseknek is lett értéke! -
Jóózsf István #2241 Majdnem kivégeztem a Yukon céges küldetéseket. Már csak a katerpilláros köves-billencses küldetés van hátra és az új rönkösek.
Kicsit bele is pistultam. Már habos vér csorgott a szám sarkából, de meg kellett lennie!
Szóval akkor mehetek a fejlesztésekért is... Wisconsin-ba.
Ám legyen! -
eta32 #2240 Ja nálam csak az "Advanced Videó" beállításokat nem menti,a többit igen .
Nos ja haladunk.
Már írtam is a fórumra ,remélem lesz foganatja....
De a darut próbáld ,a hangok nagyon el lettek találva a daruzásnál...legalább is szerintem,meg úgy a daruval való munka eléggé precíz ,szerintem jobb mint az elődökben....
Persze ízlés dolga .
Az 5 tengelyes megkapta az AWD., de ha mindent bekapcsolsz és nagy a sár akkor bizony ,kell utána egy tanker is ,csak úgy falja a benyát...
Mentem pár teszt kört a legnagyobb szutymóban, azért mindenhol nem megy el...de tetszik meg a másik új is.... -
Jóózsf István #2239 Annyit már sikerült megjegyeznie, hogy teljes képernyő, 4K és ultra, de szerinte nekem mindenáron szükségem van ködre, meg néhány dologra a lentebbi beállításokból. És az elmaradhatatlan hibaüzenet, már csak kilépésnél van. Haladunk! -
eta32 #2238 Kedves Alíz....már megint majd hogy azon percen belül voltunk....
Most töltődik de tartok tőle igazad lesz,lassú a netem így még várnom kell hogy igaz legyen...
Gondolom a generátor trailer grafikai hibáiért is sokan nem tudtak aludni ......amit most javítottak ,szerintem ennél sürgetőbb nem is volt.....
Valami másik dimenzióban és bolygón élnek a készítők.
A javítási listát elolvasva és napi infóim alapján amit az elmúlt hetekben olvastam a fórumon ,ezekért senki nem reklamált amiket most javítottak...
-
eta32 #2237 Tölthető a PTS.12.2,itt a lista....
PTS Update 15/01/2021 (12.2) -
Jóózsf István #2236 Löktek koncot: PTS Update 15/01/2021 (12.2)
Biztos az én szememmel van baj, de nem látok infót a grafikai beállításról sem az elsőkerékhajtás problémáról, sem a még mindig jelen lévő hibaüzenetekről... Soroljam?
Ellenben ez... "Added reverse movement signal for 'Boar 45318'" Én elhiszem, hogy ez valahol valakinek rohadt fontos, de most ezt a játékot vagy szellemileg visszamaradottak gondozzák, vagy egy fordított világba csöppentem. Szólítsatok Alíznak!
-
eta32 #2235 Ja ja írtak is róla a fórumon hogy miért nincs díjazása.....nos ami félkész ...és a felhasználóknak kell majd teljesen letesztelni mi is működik és hogy....De ezt már átrágtuk párszor...
Én is a fórumon olvastam hogy mire is találták ki a generátort....használni nem használtam.
Az új pályákat felfedeztem a PTS-en ,de mire megint oda vetődöm ,"újdonság" lesz felfedezni újra....
Ha kész lesz a fejlesztői oldalról....biztos oda megyek az upgradek miatt,max felépítek egy-egy hidat és majd tartogatom a végére.
Most is ez van Yukon felfedezve ,az orosz upgradék megtalálva ,közbe a task-ok is felfedezve ,de vissza mentem orosz Taymyr régióba,mire ott végzek remélem sok minden alakul kész lesz működik és megyek Kola régióba.
Na számításom szerint mire ez is bekövetkezik ,már lehet a pass 4. részét tesztelem PTS-en ,de még ki tudja mit hoz a jövő ,mennyit töketlenkednek és mennyi buggal fűszerezik meg az életünk.... -
Jóózsf István #2234 Igen. A saját Depeche Mode válogatásuk szólt a játék alatt. Ha balhéznak visszaírom, hogy "A jücsüb szólt, bakker!"
Tényleg halk lett. Mondjuk eleve halkan szoktam játszani majdnem minden játékot, mert nem szeretem, ha leüvöltik a hajam!
Az összefűző program cseszi el a minőséget. Még nem tapasztaltam ki a kezelését. Három napja még nem volt ilyenem. Nem is gondoltam, hogy szükségem lesz rá...
Elsőre azt gondoltam, ha odacibálom a generátort, akkor van "gépi" pakolás, ha meg nem, akkor csak Kézi Chopin (Nagyon jön most a zenekultúra) De az se rossz ahogy mondod.
Egyelőre be nem teszem a lábam az új pályára, mert nem akarok úgy járni, mint azzal amit most másodszorra csinálok. Ha csak nem kizárólag a fejlesztésekért, de ha közben nem vehetem fel a küldetéseket az is dupla munka. Háromszor felfedezni az egész régiót megint nem a szórakoztató kategória. Ha jól sejtem, akkor azokon még mindig 0/0-ások a küldetések díjazásai!?!?! Nem mintha csillagokra, vagy zsére szükségem lenne, de az elv miatt... -
eta32 #2233 Azért az vicces volt mikor a végén a nagy cső csak úgy a levegőben maradt....
Gondolom az erő veled volt azért nem esett le ....
Ma miért volt a kép minőség oly rossz .. a hang is alig volt valami....???
De azért még fért volna a tetejére 1 konténer...
No és azt tudtad é hogy az új "generátor" trailer mire is kell majd...
A fa kivételével a gyárakba (azt nem tudom hogy csak az új 3. pass területeken é) a megfelelő helyre felállítva tudsz majd előállítani különböző dolgokat,persze benya az kell majd bele...
Igen a súly kérdést már korábban "kielemeztem" magamnak,helyálló amit ezzel kapcsolatban írsz.
De a raktárat nem tudtam ,de eddig még soha nem is gyártottam semmit.... ott...
A zenére gondolsz???
A YT. kényes rá már régebben is törölték nem egy vidimet ha valami zene is volt benn...volt hogy jött figyelmeztetés is...már ha erre gondoltál
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.14. 21:25:17 -
Jóózsf István #2232 Ma sem ússzátok meg!
Ezt is kétszer meg akartam már írni.: A lekötetlen motyónak is van súlya! Nyilván töredéke a rögzítettnek.
A másik amit esetleg nem tudtok, hogy a beton, vas, és kabingyárat lehet használni depónak. Bármilyen cuccot le lehet rakodni, függetlenül attól, hogy gyárt belőle kabint, csövet, betonlapot, etc. vagy sem. És ha szerencsénk van vissza is adja később, amikor szükségünk van rá. Nálam előfordult olyan, hogy benyelt két kabinomat, illetve a hozzávalókat. (Négy fa, két konténer)
Ja igen. A depcséért vagy szétrúgják a s.ggem, vagy nem. Legutóbb csak azt írták, hogy azzal a videóval nem kereshetek egy kanyit sem, mert szerzői jogvédelem alatt álló tartalmat osztottam meg! Na de ki akar ezekkel keresni?!?!?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.01.14. 20:12:16 -
eta32 #2231 Ja ja sokszor volt ezzel a géppel hogy átváltott külsőre mert a cokpit viev már nem támogatta a mély merüléseket...
Idővel leszáradt róla a víz, addig meg mentem a jelölők után ,már ha azokból is láttam valamit.
Amúgy jó buli így belsőből....külsőből már nem is nagyon tudok vezetni ,mindig nekimegyek valaminek....
Ebben a játékba ezen része nálam nagyon sokat nyom a latba,hogy belsőből ilyen tutin lehet menni és így nagyon adja az offroad érzést is...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.14. 19:41:24 -
Oldgamer #2230 Eta!
Egy " kicsit " jégvirágos a szélvédőd. :)
Szerintem érzésből lavírozhattál, mert konkrétan 0 a látótávolság... -
eta32 #2229 Nos igen, én is nyitottam neki egy topicot...
Én is így voltam most a Yukonban ,már egyszer felfedeztem ,annyira nem volt szórakoztató ,jó uncsinak sem mondanám ,mert már rég volt anno..
Be is vetettem a Tatarint ,jó vele döngetni ha épp olyanom van...főleg belsőből mikor csak ennyit látok...
Jól jött volna egy ablaktörlés...
Ezt meg csak úgy mert szép...
Ködös tájkép...
-
Jóózsf István #2228 "eltűnt a radar trailerem,de a boltban sem tudok venni..." Jegyzett hiba! Találkoztam vele a játék fórumán.
Azért próbálok egyszerűsíteni, mert ezt a pályát nemrég majdnem teljesen megcsináltam (Már csak a kabinok voltak hátra és ami még nem aktiválódott!) és ilyen rövid időn belül újrajátszani nem szórakoztat. Az viszont igen, hogy meddig feszegethetem így a határokat!
Jogos a pont az egy percért! Legközelebb résen leszek! -
eta32 #2226 Nem kell mentegetőzni....
Tisztában vagyok ezekkel én is ,csak poénnak szántam...
Pont abban a percben voltam fenn amikor íródott a hsz-od azért jött így ki...
Megnéztem amúgy ,voltak nehéz pillanatok...már az indulásnál is.....
Én úgy vagyok vele max 1 valamit még felteszek a tetejére ,de ez sem jellemző ,fordulok többet inkább addig is játszom ....
Nem sietek ,mert mire itt a hibákat kijavítják úgy is hónapok telnek el így ,talán mire egy-egy régiónál oda érek nagyjából játszható lesz,
De ez sem biztos ,mert pl még Taymyr-on is vannak bugok ahogy olvasgatom a fórumot,ahol most én tartok,
Kola Pennisulaban meg eltűnt a radar trailerem,de a boltban sem tudok venni...
Ezt megnézhetnéd nekem nálad az ÉLŐ-ben megy ez a radar vétel????
Érdekesség hogy a PTS -en működik ez a funkció.
Úgy hogy vannak itt még elég nagy gubancok,....
De persze ettől függetlenül tudom tolni ,csak a radar trailer miatt ,pihentetem Kola-t egyenlőre....
Tegnap felfedeztem Yukont az upgradéket is ,megyek vissza Taymyr-ra.... -
Jóózsf István #2225 Másképp töltöttem fel. Jobbára a nyers hatalmas kiterjedésű fájlokat töltöm fel. Az lassan töltődik, de szinte azonnal ott van. Ez egy összefűzött video volt, aminek megváltozott a fájlformátuma, mérete és sajnos a minősége is. Ráadásul rengeteget dolgozott vele a jücsüb...
Egyébként sem szoktam megvárni amíg "feldolgozza" Ha megvan a feltöltés, már linkelem is. Ezért írtam múltkor, hogy érdemes várni, amíg feldolgozza előbb HD majd 4K minőségre. -
eta32 #2224 "A videó feldolgozása folyamatban van. Nézz vissza később."
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.13. 17:24:13 -
Jóózsf István #2223 Ez lett a narkóm! Nem tudok lejönni róla!
(Itt nem csak a léc rezgett, hanem a fenyő is, amikor ráborítottam a sok vasat.) -
#2222 Na az a talpat ne is említsd. Kevés frusztrálóbb dolog van, mint a talp miatt beakadni, pedig amúgy a vontató vinné...
Én is csak a Kolob-bal állok neki a 8slot trailernek, mert a többi vontató simán elakad a talp miatt. -
eta32 #2221 Jó hát így is lehet ,ha nem szeretnél sokat fordulni...
Azért néha rezgett a léc....
Én meg akkor csak neki indultam az upgrade-ért Yukonba.....a Taymyr map mellé egy kis kiruccanásként....
Ide feljutni sem volt egyszerű ,de a le út is "hömbölgéssel" teli volt... de jól bírta a vas ,miután már 4x fordult át is volt benn kakaó...
A táj szépsége megérte....
-
Jóózsf István #2220 Nekem ne mondja senki, hogy nem használom ki a játékban rejlő lehetőségeket!
...vagy...
Jó hangulatban telt a mai logisztikázás. Csak egyszer borítottam a túlméretest, de az sem volt menthetetlen.
(Kicsit érdemes várni amíg a jücsüb feldolgozza, hogy 4K legyen.) -
Jóózsf István #2219 Szoktam használni. Ahhoz (is) kellett a Kolov 7265447653573754354354-os. Vagy bármilyen vas, aminek jón magasan van a nyerge! Merthogy lépten-nyomon leér a kitámasztó talpa, és akkor jármű legyen a talpán, ami ki-átráncigálja!
#2215 A bányát ne is emlegessük. Nagyon vérszívó volt. Vontatott szerelvényekkel operáltam. Egyszer megpróbáltam a Twinsteer-el felmenni a másik végéből. Nem a feljutás volt a nehéz, hanem utána a köves döntött szakaszokon a talpon tartása!
Na, ott volt visszatöltögetés! -
eta32 #2218 Ez a játék mindig okoz meglepetéseket,sajnos negatívot is ahogy most szembesültem vele.
Elrontják azt ami már hónapokkal ezelőtt működött és jó volt ,de miért is csodálkozom.
Nem véletlen mikor azt mondom hónapok múlva majd jó lesz ...
Átnéztem a Kola félszigetre .
Sajnos szembesülnöm kellet azzal hogy a radar pótom szőrén szálán eltűnt....
Yukonba szerettem volna használni ,mint azt már korábban is megtettem....
Ezzel még nem is lenne baj ha úgy működne hogy veszek másikat ,de nem nem lehet megvenni sem itt sem máshol ...
A poén ott van hogy a PTS szerveren ezen része működik....
Bárhol vehetek ilyen radar pótot és használhatom....
De az élőbe is így volt hónapokkal ezelőtt....
Legutóbb talán fél éve használtam ,de tuti sok hónapja annak már,na ott nem.....kicsit sem fura....
Mondjuk azt se értem hogy az orosz gépeknek a fejlesztéséért miért kell elmennem Yukonba régióba....de ilyeneken már meg sem lepődök.
Helyenként elég nagy a katyvasz a játékban és a készítők fejében is....
-
#2217 Sajnos ez a baj Flooded Foothills-szel. Nem nagyon van alternatív útvonal. És sajnos az egyetlen út nem tartogat igazi kihívásokat csak nagyon lassú a sok sár miatt. -
eta32 #2216 Ja ja értem,köszi az infókat....a fórumon is sokan "panaszkodtak" már hogy összességében sok helyen van olyan hogy ugyan azon az útvonalon kell többször is szállítani...
Én ezt úgy szoktam valamelyest ellensúlyozni , persze ha lehet és kivitelezhető, hogy megpróbálok más útvonalon menni ha csak részbe is...
Alaszkában is a vége felé már váltogattam a pótokat és a vontatókat, az útvonalat is variáltam ,még ha nehezebb is volt hogy ne legyen uncsi.
De ugye azokkal a bazi nagy trailerekkel nem nagyon volt sok választás,elég volt a "széles" utakon is elmenni a kanyarokban ,de ettől és ilyenektől igazán még élvezhetőbb szerintem... -
#2215 Kola sem olyan vészes ám. Inkább csak a mechanikája más. Nincs az, hogy megszokott módon a garázs mellett van trailer store is, legalább is Imandrán. Meg vannak nehéz szakaszok, ahol könnyű elakadni, de nem kell olyan sok árut leszállítani. Engem Flooded Foothills arany bánya küldetés jobban frusztrált ahol ugyanoda kellett vinni rengeteg nyersanyagot és az úton volt bőven "szuper sár" ami kihívást ugyan nem jelent csak piszok lassan haladnak benne a gépek. Számomra borzalmasan unalmas volt.
Taymir az egyik kedvenc régióm. Technikásabb. Kevesebb az unalmas üresjárat, lehet haladni, de figyelni kell. -
eta32 #2214 Ja ja ,de nem sietős...amúgy van még hátra a "gyáriakból"...nem kevés ,mivel a seasons pass van meg így nem mostanában lesz mire letolom az egészet ,szerencsére....főleg hogy most már kezd nehezedni ,Kola félsziget lesz igazán nehéz ,ahogy olvasom ,és abból amit ott eddig tapasztaltam, de nem baj....
Na meg ha hozzá vesszük a Pass3. részét,szerintem a 4.ben is lesz valami új map...remélem...
Nos igen Taymyr már elég jól bejártam tudom mire számíthatok,de nyilván lesznek jó kis szituk.....ezért is szeretem ezt a játékot,mindig tartogat valami meglepetést.... -
eta32 #2213 Igen,ki nem hagytam volna...hogy legyen valami izgalom is néha.....
Michigan "időfutamok"
Alaszka "időfutamok"
Habár Alaszkában azért ezzel a trailerrel volt nem kevés,nem volt kedvem annyiszor fordulni ,no meg ki szerettem volna próbálni hogy milyen ezzel lavírozni....
Azért helyenként voltak kihívást jelentő pillanatok...de jó móka volt...
8 slot pót
8 slot pót betonnal..
-
Oldgamer #2212 Eta!
Akkor haladsz szépen előre, már nincsen sok hátra a " gyári " verziós régiókból.
Taymyr elég kemény lesz arra készülj, a Rift térképen pl trailer store sincsen, oda mindent el kell hurcibálni! Remélem ez nem volt spoiler... :/ Én itt szívtam a legtöbbet, viszonylagosan hosszabb, nagyon kemény terepeken kell szállítani ezt azt. Nagyjából sejtheted, hiszen 30%-ot azért ott is teljesítettél. -
Jóózsf István #2211 Derék! A stopperes küldetéseket is lezavartad mindkét régióban, minden pályán? -
eta32 #2210 Nos igen, nem oly egyszerű az élet......
Az tuti én maradok az élőnél, a PTS arra jó volt hogy megnéztem mit is kapunk majd egyszer ha kész lesz....
Kipróbáltam ,jó ,meg minden ,de ennek is kell még pár hónap mire kiforrja magát.
Legalább is az eddigi tapasztalatok ,nem mutattak mást.....
Most se lesz ez másként.
Én most itt tartok ,Michigan ,Alaszka 100%-ban kész majd ha megyek a farakodásért anno akkor a trailereket is begyűjtöm de csak annyi teendőm van,pénz van dögivel már most is ,majd a 30-as szintet elértem....
Mellesleg nagyon jó volt Alaszka is...
Úgy hogy mire oda érek helyre kalapálják remélem ....
Michigan Alaszka 100%
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.11. 18:56:56 -
Jóózsf István #2209 Most akkor a nagy kérdés. Valaki azt írta a fórumban, hogy neki megy a fő mentéssel. Sokan meg ugyan olyan hibákra panaszkodnak, mint eddig. Pöllő: a grafikai beállításokat, még mindig nem menti...
Vajon hogy indítsam el? Töröljem az egész mentési szekciót, és esetleg telepítsem újra a játékot?
Töröltem, másoltam.
Akkor mondom sorban.: Megy a régi mentéssel. Mindegyikkel. Ellenben hibaüzenet még mindig van. Grafikát nem menti.
Viszont a Yukon kettes pályája csak úgy lesz jó. (Kabinokból csak a kettőt - hármat - kettőt kéri. Minden jármű és pót a helyén) ha még nem kezdtük el a küldetéseket!!! Ha már igen és onnan akarjuk folytatni, ahol abbahagytuk, akkor mindenáron a 10 -15 -10-es felálláshoz ragaszkodik. Hiába próbáltam megetetni a kettővel, leszarta! A kabin és a térképmenü probléma szintén megszűnt.
Kicsit levert a víz, mert én magam nem készítettem biztonsági mentést a Yukon két pályája között, de szerencsére találtam olyat, amiben a gép békáp(hatja) mappájában volt!
ELLENBEN. Alig kezdtem vele játszani, olyan teljes gép összeomlás - újraindítást kaptam, hogy csak pislogtam. Nem is emlékszem mikor láttam a gépemtől ilyet utoljára! Az egyik monitor fehér, a másik fekete lett még egy picit ment a hang, de a kontrollerre már nem reagált, aztán a hang is lúpolni kezdett. Majd (Hála istennek) kisvártatva már indult is a gép újra.
Kicsit kezdek félni ettől a játéktól!
Az egy dolog, hogy bődületes malőröket nem javítanak azonnal. De két hét után kitolják a szemünket ezzel a nyúlfarnyi hibajavítási listával és a tetejébe még... VICC AZ EGÉSZ!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fixed crash in main menu when pressing "Continue"
Fixed bugs with incorrect hints behavior in activation zones
Paystar wheel hub clipping fix
-
Jóózsf István #2208 Most akkor a nagy kérdés. Valaki azt írta a fórumban, hogy neki megy a fő mentéssel. Sokan meg ugyan olyan hibákra panaszkodnak, mint eddig. Pöllő: a grafikai beállításokat, még mindig nem menti...
Vajon hogy indítsam el? Töröljem az egész mentési szekciót, és esetleg telepítsem újra a játékot?
-
eta32 #2207 PTS Update 11/01/2021 (12.1) -
eta32 #2206 Mond meg te.... -
#2205 -
Jóózsf István #2204 Ja igen... Az új váltót úgy vágtam ki a tajgából, hogy csak úgy zörgött. Annyit nem hoz, amennyivel kényelmetlenebb kezelni. Nem vitatom, biztos lesz olyan helyzet, hogy megérje két fokozat közé váltani, de egyelőre nálam felejtős! -
Jóózsf István #2203 Bakker! Épp ezért jöttem!!!
Csak én így akartam lejátszani.: Mi a hiba a képen?
Közben arra is rájöttem, hogy ugyan jót kocsikáztam az új pályákon, de isten ments, hogy dolgoznom kelljen rajtuk. Megpróbáltam megjavítani egy hidat. de elszámoltam magam! Kicsit morcos is lettem. Ott fog megrohadni a második pályán egy félpótom, mert én el nem megyek érte. Elég zűrös helyen van. Azt nem bogarásztam végig, hogy lesz-e céges, vagy bármilyen küldetés, hogy legyen azon a pályán pótkocsi depó, de per pillanat az van, amit odaviszel!
A küldetések is megőrültek! Mindegyik díja nulla forint nulla csillag.
Az meg szintén nem elhanyagolandó, hogy ha kijavítják a mentési mizériát, akkor azonnal visszatérek a "végigjátszott" mentésemhez, tehát minden amit most csinálok ebben a régióban, az megy kukába! A micsigeniek legalább szórakoztattak!
Apropó! Helyesbítenék, mert farkast csak a micsigeni pályákon láttam. Már az oroszoknál sem és itt sem!