Majd rálesek. De nem ma, mert ma menni kell dolgozni.
A "csináld azt, amit én"-re úgy értettem, hogy gyere velem. Ha pontosan, szinkronban azt csinálná, amit én, akkor káosz lenne. De pl. konvojnál az lenne a jó, ha jönne a nyomomban. Akár szó szerint is. Bár ilyenkor, ha bénázok, akkor ő is. Amúgy meg követi a keréknyomom.
A rönkökre még az jutott eszembe, hogy lehet már másképp kezeli a játék a mozgatható elemeket.
Voltak ilyen jellegű játékok.
Bizonyos állapotukban van egy fix pozíciójuk. Aztán akármit csinálhatsz, az úgy marad. Ha nekimész, akkor megállít, ha magadra rakod és elindulsz, akkor az egy helyben marad, max leesik a földre. Gravitáció ugye.
Amíg nem rögzíted, addig igazán nem tudod mozgatni. Illetve vannak feltételek, pl daruval odébbteheted.
De ez csak elmélet és ez sem teljesen igaz a játékra. De valami hasonlót tudok elképzelni.
Ha otthagyod a darut a rönkökre nyomva, akkor is lecsúsznak a kocsiról?
MR-ben vannak azok az idegesítő gallyak az úton. Ha pl. pont velem szembe van a gally vastagabbik fele, akkor egyszerűen megállít. A harckocsit is. Asszem benne is van a videóban, hogy ki kell kerülnöm. De lehet, hogy az a 3. részben van.
Ha keresztben van az úton és ráakasztok egy kötelet, akkor magamat oda tudom vonni, illetve el tud fordulni a középpontja körül. Aztán vissza is tud fordulni magától is. De odébbcibálni nem tudom. De odébbtolni sem.
Viszont van az a piros dög az elején a tolóval. Azzal úgy emlékszem, hogy odébb lehet tolni. Egyszer legalábbis megnéztem, hogy mire jó a toló.
De lehet, hogy csak "összeroppantotta". Ha elég nehéz verdával mentem át rajta, akkor láthatóan megroppant. És mintha a pót már könnyebben átjött volna rajta.
Van sok apró érdekesség a játékban, amit azért észre veszek, de nem foglalkozom vele és később el is felejtem.