mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #2887
    Na vájjá! A pótkocsi vontatással nincs gond, mert az követi a madzag kiindulási pontját. Ez így rém egyszerű. A gond ott kezdődik, hogy egy autó, amit magad mögé kötsz, de főleg úgy, hogy köztetek még van egy pótkocsi, már nem azt a pontot követi, hanem valahol egy képzeletbeli pontot, ami nagyjából a vontató jármű elejére, vagy tömegközéppontjába esik. (A tömegközéppontra majd még egyszer visszatérek!!!)
    Ezáltal létrejön egy jelenség, hogy a vontatott AUTÓ meg akarja előzni, azt a pótkocsit, amihez hozzá van kötve a belső íven.
    ezt már jeleztem a fejlesztőknek is, azzal az ígérettel, hogy a belüknél fogva lógatom fel őket, ha nem javítják ki. Látszólag meg is értették a problémámat.
    Ezt most engedjük el.

Kormányosok!
    Prezentáljatok nekem egy képet az általatok természetesnek ítélt erővisszahatás beállításokról.
    Visszaszereztem a kormányomat. Már ahhoz, hogy rábeszéljem a játékot, hogy normálisan kezelje sem kevés kitartás kellett. Így ahhoz már nem maradt, hogy a FFB-et kikísérletezzem!
    Szóval kérlek szépen benneteket, hogy széles sebességgel csináljatok képernyőmentést ezekről a beállításokról. Ne kelljen titeket is megkeresnem, mint Jay és Néma Bob a film végén a negatív kommentelőket!

A fényárról annyit, hogy nekem ASUS kártyám van. Ahhoz csak egy programot kellett letöltenem, ami viszont kezeli a memóriákat is.
    A programot engedem futni, viszont a fényt úgy állítottam be, hogy NULLA FÉNYERŐT engedélyeztem a csúszkával. A program úgy tudja hogy világítunk, csak épp NULLA fényerővel! Tehát.: SEHOGY!
    Nekem az alaplapom MSI, de szerencsére annál a biosban le lehet tiltani...!