Szerintem nem volt szar a vontatás. Legalábbis az SR videóidhoz képest elég jól követett a mögöttem lévő kamion, nem akadt fenn fán meg egyéb helyeken. Mondjuk nem jött teljesen a nyomvonalamba, szóval becsúszhatott kis hiba, ha nagyon kicentiztem valamit. De még így is sokszor jól követett.
Szerintem a két garázs pótkocsit is szépen elhúztam. A vezetési bénázás, meg pont az, ami. Bénázás. Nagy kerék lassan fordul. Meg, ha nem az utat figyelem, hanem nézelődöm...
A Kamazzal az volt a helyzet, mint az összes többi járgánnyal. Elsőre nem vettem észre, hogy görgethető az a vacak. Ezért nem gördítettem le. Sokszor volt, hogy vagy a kocsi vagy valami fa némileg kitakarta a feliratokat is. Úgyhogy arra is figyelnem kellett, hogy épp merről nézem a járgányt.
Nem volt egyik videómban sem, mikor kis teher platóján vittem a rövid fát?
Pedig csináltam ilyen műveletet nem is egyet. Az a kis teher nagyon tetszett. Csak valamivel rá kellett pakolni a fát.
A kis tápos négykerekű szerintem a színes kamionokkal együtt érkezhetett a DLC keretén belül.
A Ford-ok is nagyon jók.
A zöld katonai viszont horror.
A további videó még mindig HD feldolgozás alatt.
Közben utánanéztem hogy lehet a VGA-n kikapcsolni a világítás. Rémesen és nem is működik rendesen.
Először le kell szednem egy 300 MB-os programot az MSI-től. Ezután jön az install, ami további dolgokat tölt le az MSI-től.
Miután kész, a programban nincs semmi egy csomó lehetőségen kívül, amiket fel kell még telepíteni. Vagyis letölteni. Kiválasztod a megfelelőt és miután kész a telepítéssel, indíthatod.
Mint kiderült a kártyán elvileg 4 régióban vannak LED-ek elhelyezve. A régiók külön állíthatók. És ki is kapcsolhatók. Meg is tettem. Meg kikapcsoltam azt is, hogy ez a vacak mindig elinduljon a rendszerrel. Úgyhogy következő bekapcsolásnál ismét fényárban úszott a kártya.