mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #2877
    Tegnap éjszaka összedobtam magamnak egy végszükség Kraz-t (Tajga). Cseppet megemeltem, mert állandóan levertem a tankot. Akkor már adtam neki egyel nagyobb kerekeket (51 vs 55 hüvelyk) és egy kis tapadást is. Áttettem egy másik váltócsoportba, a speciális öt gangost kapta. Ja igen és pár százalékot toltam a motor nyomatékon is. Eddig rém egyszerű művelet volt. Alig kellett pár paramétert átállítanom. Legjobban a gumi tetszett. Megfigyeltem a módosított Twinsteer-nél, hogy ugyanaz a gumi sokkal nagyobb azon a járművön. (Micsoda megfigyelés! Kiszúrja az ember szemét!) Na az egyetlen kis számocskán múlik. Ennek is van egy szorzója: A tajgákon a nagyobbik kerék 0.6-os a twinen 0.8. Adta magát a 0.7-es érték. Így lett 51"-ből 55".
    Ami viszont nem ilyen egyszerű és nagyon bánt, (Azzal lenne tökéletes!) hogy a minidarut nem tudom lecserélni az amerikai verzióra, mert sok helyen kell átírni és ezt egyszer már próbáltam. Ha nem jól csinálom, akkor többnyire törlődik a jármű a világból, és/vagy el sem indul a játék.

Csináltam is neki egy külön mappát, hogy végszükség esetén azokat a fájlokat másolom be az eredetiek helyére és aztán jöhet nekem bármilyen elborult agyú "térképész", pont nem is fog zavarni, hogy mit kóklerkedett össze!

És akkor az ideológia hozzá. Nekem a Kraz kábé így jelenik meg az emlékezetemben. Katonáéknál volt hozzá szerencsém. Vezetni nem vezettem, de láttam mire képes. Na ez a Tajga gyerek, annak a megcsúfolása. (Merthogy tulajdonképp így ebben a formában annak a Kraz-nak az utódja.) A valóságban nem, csak itt a játékban tűnik a többi jármű között olyan csenevésznek. Na ebből kiindulva lett egy kicsit combosabb. Majd egymás mellé teszek kettőt, hogy ilyen volt, olyan lett.

Nem konkrétan neked címeztem Jocó, de így sikerült.
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.09.04. 08:57:34