Jóózsf István#2866
A második azért nem nyílt meg, mert egy csomó feladatot meg kell előtte csinálni és el kell érni a10-es szintet. Egyszer csak elérhetővé válik egy céges küldetés, ami kinyitja a kaput. Mint az Amúr egyes pályán!
Igen. Az a megfelelő logika. Hidak, kőomlások, hihetetlenül szilárd fa halom, aminek a hegyében is elakad egy két kilométeres vasúti szerelvény is! Egyszer a hajamat is kitéptem egy miatt!
És valahol közben az ellátó egységekre is kell gondot fordítani, garázs, pót kölcsönző, gyárak, üzemek, fatelep, stb
Csak én már akkor szeretem odahordani a leendő feladatokhoz is a motyót, amikor azok még esetleg nem is aktívak, vagy épp nem megközelíthetők. Főleg, ha olyan helyről kell hordani, ami szintén zűrös. helyről kell hozni. A félpótnak mindegy, hogy kettőt-hármat, vagy épp ötöt-hatot rakok fel valamiből. Na így nehéz előre gondolkodni. Itt ráadásul sok holmi kell. Ha két sorba rakom a rakományt (12 egység) Akkor is logisztikázni kell. Ha másért nem a lerakási sorrend miatt, hogy ne kelljen átpakolni az egész pótot.
És akkor ejtsünk szót arról is, hogy vannak olyan mod pályák, ahol az első küldetéssel rögtön megkapod a 30-as szintet. Itt a faluban pont az ellenkezője. Még csak 17-nél tartok. Ezzel úgy kellett szembesülnöm, hogy amikor a kedvenc tátrámat akartam felszerelni egy órája, akkor nem engedte a legtutibb csörlőt rátenni, mert az csak 20-as szinttől jár!