mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #2862
    Igen és nem. Folyamatosan adják ki a fázisokat. Mindegyik hivatalosan jelenik meg. A második szezon tartalmának a nagy része már meglesz addigra. Nyáron jön ki a legutolsó és várhatóan legnagyobb része a nyolcadik fázis.
    Olyan ez, mint ahogy most várunk az X4 - 4.10-es kiadására, Aztán majd lehet, hogy lesz 4.20 is. Csak itt pontosan tudjuk, hogy lesz 5. 6. 7. és nyolcadik (rész)! Így együttvéve a második szezon.

Még egy kis kampány a játék mellett, mert most a WC-n ülve jutott eszembe a legjobb érv:
    Ha választanom kellene, hogy melyik játékot KELL elölről kezdenem, akkor inkább az X4-et választanám, mert azt a birodalmamat könnyebben tudnám megint felépíteni. De ha ezt kellene újrakezdenem, akkor inkább zokogva törölném a játékot. Annyi viszontagság árán jutottam el idáig benne, hogy frászt kapok, ha belegondolok! Az X4-ben 1500 órám van ebben 1000, de az X4-ben sokkal több a f.szverés, míg itt folyamatosan küzdesz. Így érzésre kétszer annyit pepecseltem ezzel, mint azzal.
    Mindez csak akkor érvényes, ha mint gondolom, megszeretted a MÁDRÁNNERT. Mert ha nem, vagy épp semleges, akkor még mindig inkább azt mondom, hogy kérd kölcsön és majd eldöntöd, hogy kifizeted érte a 30 ropit.

Na haggyá' mee' millió dolgom van a Faluban! Megnyitottam a második pályát. (épphogy) Nagyon rácuppantam. Nagy űrt fog hagyni maga után, ha egyszer kész lesz.