Jóózsf István#2860
Dehogy is...
Megpróbálom összefoglalni.
A játék tavaly április végén jelent meg. Kapásból három régióval és tizenegy pályával. Aztán lett 12. is.
Ez az alap játék. Ehhez jött hozzá és idén nyáron fejeződött be az első bérlet, ami még néhány régiót és jó pár pályát adott a játékhoz. Közben-közben a járművek száma is gyarapszik.
Bár az SR összetettebb, mint az MR mégis csak látod, hogy mennyi ideig tart egy-egy pálya végigjátszása. Nekem kábé ezer órám borult bele eddig.
És most jön a második szezon bérlet. Óvatosan kell bánni a szezon kifejezéssel, mert most per pillanat a játék berkein belül összevissza van keverve a fázissal. Ami eddig fázis volt, az most szezon lett. (Fázisonként adják ki a játékot. Amint kész egy fázis, kiadják. Csak ezt az istenadta nép nem értette meg.) Mindegy. Nálam a szezon az egy évnyi tartalom. Így tartunk most: Alap játék, plusz első szezonnál, és a második szezonnak az első (Gyakorlatban az ötödik) fázisát bétáztam most. Az fog megjelenni 09.09.-én Majd a hatodik október-novemberben, a hetedik tavasszal, és a nagy mágikus varázslatos kolosszális nyolcadik megint csak nyáron. A #2850-ben levő kiadói dejó ezt magyarázza!
Itt majd eldől, hogy még mindig tudják-e tartalommal tömni a játékot, vagy ugyanezt a játékot más névvel eladják nekünk újra. (Meg újra, meg újra, MEG ÚJRA!) Mint ahogy eddig kétszer is megtették!
Na kábé ennyi.
Azért "kell" mod pályákkal játszanom, mert jelenleg nincs új tartalom számomra a játékhoz. Mivel, a ki nem adott pályákat is letudtam a béta alatt. Amit itt PTS-nek.: Nyilvános Teszt Szervernek hívnak. Valaki már máshol is találkozott ezzel a kifejezéssel...
Bétázni is azért bétázok, mert türelmetlen vagyok. FÜGGŐ LETTEM!
Sajnos teljesen másképp dolgoznak a fejlesztők, de főleg másképp kommunikálnak, mint mondjuk az X4 esetében. De mondhattam volna egy alfa állapotú zacsisfaktorit is!