mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    A falucska...? Az az egyik kedvencem volt a pálya nehézségeinek ellenére is. Míg megtaláltam az első kiinduló pályán a garázst, az felért egy misével! Rengeteg feladatot kellett teljesíteni, míg az oda vezető hidat felépíthettem, hiszen ahogy jelezted alább, hagyományos járművel nem lehetett megközelíteni a garázst a másik úton. Bettem egy mod- traktort, azzal az úton lévő nagyobb köveket eltakarítottam, nagyon tetszett ez az általam kegejtett feladat. ( másnap folytatàsként a kövek újra az úton találhatóak, nem jegyzni meg a game a kövek eltakarításának a helyzetét sajnos ) Hogy miért hagytam abba ezt a remek, izzasztó, a többi pályához mérten grafikailag, színezetileg szebb mod-térképet 20-óra játékidő után? Nos, egy általam elkövetett hatalmas hiba miatt...nem is értem magamat, komolyan. A letöltött mod térképeket sasoltam az ezt mutató menüben ( new game menü ) majd egy hirtelen ötlettől vezérelve rámentem a Falu-ra. Hogy folytatom a játékot ugye... Hja, ebben a menürészben nem folytadófik a játék, hanem elölről indítja el. Pedig még figyelmeztetett a játék is rá, de gyorsan nyomtam az x-et, hogy OK. Szóval buktam kb 20-óra játékidőt. Egyszer még nekiállok mindenképpen.
    A saras részek azèrt nehezebben járhatóak, mert mélyebbek. Ide egy idő után valóban mod jármű szükségeltetik. Én az Iceberg-et használtam, főleg mentő járműként. Nem sokat pihent az úton az biztos! :)