A kolléga egy OLED TV-t vett és el van tőle ájulva.
Én még sosem láttam, csak képeken. Az meg ugye fotosopp. Amíg nem lesz ténylegesen opció egy ilyen vásárlása, addig fölösleges nézegetnem. Persze, ha épp olyan helyen járok, ahol láthatom...
A TV-nek is lehet jó a frissítése. A kollégáé 120 Hz legalább. 4K-n. 55".
A válaszidőre tényleg csak monitoroknál figyelek, de ott is inkább csak mítosz és amolyan "ki mit mért éppen" dolog. Ha tényleg komolyat akarok venni, akkor csak tesztek alapján.
Utoljára 360 forintban váltottak 1 eurót. Szóval, ha itt 1000 euró is lesz egy VGA, Magyarországon közel sem biztos. A 300-as szabály már rég elmúlt. Emellett Magyarországon minden drágább. Sokan az étolajon szörnyülködnek. Itt megkapod úgy 1 euróért, otthon meg 7-800 forintért. Magyarországon gyártottat.
A gyári ajánlottal meg nem kell foglalkozni. Egyszerű agymosás.
Az ember azért veszi az ilyen dolgokat, mert élvezni akarja. Akinek van kerete rá, már hónapokkal előbb élvezheti, mint mások, akik arra várnak, hogy lemenjen az ára. Van, akinek ez megéri.
Vásárlás után már nem kell nézegetni az árakat.
Múlt héten amúgy kicsit csalódott voltam, hogy 6900XT, ventis van már 1600-ért, 6800XT, ventis meg 1500-ért, míg a folyadék blokkos is ennyiért ment. Most azért jó volt látni, hogy megnőtt az árkülönbség. Számomra jó irányban.
Nem kell sem házat, sem tápot cserélnem. És vizet sem építenem.
Ha hangos lesz, akkor max lecserélem a proci AIO-t a legerősebb noctua-ra és lezárom a ház tetejét.
A videót sikerült megnézni vagy inkább töröljem, mert élvezhetetlen?