Kezdem megszokni a váltót.
Bár az még mindig elég zavaró, hogy vagy váltót kezelek vagy kamerát. Plusz, ha a váltón az egeret túlhúzom, akkor elengedi a kart. Vagyis vagy R-et nyomhatok megint vagy rá kell klikkelnem a karra, hogy megint váltani tudjak.
Na meg ugye, ha így teszem hátramenetbe, akkor is W-vel megyek, mint előremenetben. Mint ahogy a kocsiknál, minden esetben a gázt nyomod, mindegy milyen irányba mész. Csak itt eléggé zavaró tud lenni, mert nem ehhez szokott az ember.
Most egy olyan pályát fogtam ki, hogy 3 óra volt megcsinálni.
Egyrészt nem voltak utak, csak ösvények. Azt is pár helyen elmosta a víz. A géppark igencsak szegényes volt, nem volt normális rakodó-szállító jármű. A falerakat meg nem a kocsit tömte meg, hanem olyan hosszúságút tett a bakra, amilyet kértem. Aztán nesze nekem, tegyem fel daru nélkül.
Úgyis készültem hosszú fára, viszont már nem volt kedvem annyit kocsikázni, így rádobtam 4-et és rögzítés nélkül elvittem a feldolgozóhoz. Oda vittem a közelből egy rakodót (nem darus), amivel leszedtem kettőt, majd visszatettem, miután a másik kettőből szállítmányt csináltam és leadtam.