Köszi! Így már meg is lett. Találtam egy EQ-s kocsit, meg a másik garázsból vittem még egy adagot és jó is lett.
Hardcore-ban MR-ben úgy látszik nincs pénz. Ellenben a diffit csak manuál váltónál lehet bekapcsolni és hajlamos túlmelegedni. Valamint nincs vonalvezetés, csak az iránytű mutatja, hogy épp merre van a kijelölt következő pont.
Ezen a pályán nem volt fa lerakat, közvetlen a mocsaras kitermelőhelyről kellett elhoznom. De csak épp annyi volt, hogy 1 kocsi és pótja megteljen az egyik helyen. Míg ezt leszállítottam, addig lett egy ilyen adag a másik helyen is. Mire odaértem, lett még egy kicsi, de csak egy kocsival voltam. Most nekem sem volt kedvem kétszer fordulni vagy másik kocsit vinni, így elhoztam 3 adag fát egyben. A garázs úgyis útba esett és ott már várt egy járgány pont erre a fára várva. Onnan meg már két verdával vittem be cuccot a feldolgozóba.
Közben rájöttem, hogy mire hasonlít nagyon a játék, milyen érzéseket kelt bennem. Élet 18 keréken. Anno abba is beletettem pár órát. Ebbe most simán 2 óra bele ment és csak 1 pálya volt. Tegnap este összesen jó 4 órát toltam.