-
"sárdagonyázók táborába"
Mud = sár
Snow = hó
Na mindegy.
Nem a pénzen spóroltam, bár mostanában igyekszem odafigyelni, hogy mit veszek. Van pár (jó sok) játékom, amelyet megvettem, aztán egyszer nem indítottam el.
Ráadásul SR elég drága, ha mindent akar az ember. És miért ne akarnék mindent, ha megtehetem.
Viszont látom, hogy mi megy itt és, hogy egy nem kész (vagy mégis kész) játékról van szó, amelybe folyamatosan belepiszkálnak a fejlesztők. És ahogy olvasom, sokszor nem a jó irányba.
Egyelőre azt mérlegelem, hogy mennyit is fogok én ezzel játszani.
Bár most csak az egyik pályába belement 2 és fél óra. Az első pályám, Causal módban indítva. Nem hard lett, pedig előtte rányomtam, csak úgy látszik a causal felülírta. Pénzbe nem került semmi.
2x8 adag fát kellett leszállítanom.
A 2. garázst nem tudtam feloldani, nem tudom, hogy mi kellett volna hozzá.
Volt egy pont, ahol már kicsit uncsi volt és azon gondolkodtam, hogy vajon én ezt élvezem vagy csak azért tolom, mert feladat van és szeretek a végére járni. Nem tudom. A fejem is fáj. 60 FPS-sel fut a játék és nem találtam opciót, hogy növelni lehessen. 144 Hz-es monitorokon ez...
Hiányzik a manuális váltó lehetősége. Mármint van ez az egeres, de ez rettenet. Emellett az hiányzik igazán, hogy az automatát nem kezelhetem. Dombon fölfelé nem váltogat vissza, hanem szépen megy ötödikben, ameddig tud, majd, ha már nem tud, akkor visszateszi egybe.
A cselendzs utolsó része, mikor két jeep-et kell elvinni a megadott helyre és 3 megfigyelőpontot érinteni bónusz feladatként, igencsak kiidegelt. A nyavajások folyamat felburultak. És olyankor a csörlő ugye halott. Nem tudom hányszor álltam neki. Azért csak meg lett. Igaz, hogy a céltól 2 méterre a második kocsinak sikerült borulnia, de visszaszenvedtem az ösvényre.
Aztán jött ez a fahordós pálya, itt meg a pick-up-pal burultam.
De legalább kaptam acsit a bukfencre.
Meg a száguldásra is, ami baromi kellemetlen volt, mert az utat nem láttam a tűzijátéktól. Olyan, mintha a kamion felrobban én meg hirtelen nem tudom, hogy most minek mentem neki vagy mi van.