mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Üdv Jocó!
    Nyugodtan vedd meg a SR-t, összességében nem fogsz csalódni benne! Ne tévesszen meg az a momentum, hogy itt jó páran szeretünk kritizálni, de hidd el, ha a játék használhatatlan volna, akkor nem játszanánk vele közel egy éve. :) Jelenleg a piacon a SR az egyik legszebb, legnagyobb terjedelmű off-road szimulátor/árkád game. 30 eur meg nem sok érte, gondolj bele, 20-pár zoknit lehet belőle venni... Az előző szériákkal én nem játszottam, de azt a videókból is látni, hogy sokkal szebb mint az első kettő verziója, tartalmilag meg mostanra kb 8× akkora! Járművek meg pályák száma terén is. Ha a PC-s verziót szerzed be, akkor főleg nem fogsz csalódni, a konzolos hagy némi kívánnivalót, én ezzel nyomulok, tudom mit beszélek. Egyedül a betonon való vezetés ami rotty, de ez nem túl jelentős nagyságot képvisel szerencsére.

Apropo konzol: eddig nem esett szó erről túlzottan, de megemlítenék egy újabb, Jocó számára elrettentő idegesítő hibát... nevezzük annak. Ezek nem mások, mint az árnyékok/bevilágítás milyensége. Sokszor, így tegnap is amiatt burítottam meg a paripámat, mert lehúzódtam az út szélére. Mivel a hupnik/mélyedések nem, vagy alig vannak árnyékolással grafikailag kidolgozva, bizony külső nézetből kicsit fenti szögből irányítva a kocsinkat beleeshetünk abba az optikai hibába, hogy egyenletesnek tűnik a talaj, miközben nem az! Ez bepattogást, borulást eredményez. Csak nagyon lenti kameranézetben vehető észre a mélyebb talaj, de ennek a nézetnek is vannak hátrányai sajna, nem is részletezem hogy mi... Emiatt nem is igazán szeretek a dzsumbujokban haladni, ott még nehezebb ez ügyben lavírozni, ott még jobban előjön ez a probléma. Az automatikus kamerakövetés pedig hajlamos megzavarodni, szinte állandóan nekünk kell manuálisan korrigálni azt. ( elmozdul, önálló életre kel )
    Ettől függetlenül ne filózzál a vételen Jocó, mert több örömet ad a játék, mint bosszúságot!

Józsi!
    Az a virslikerekű szállító jármű megér egy misét hallod!
    Még jó, hogy nem saras részt választottál a haladásod gyanánt. :)