-
Jóózsf István #2738 Erre készülök napok óta, csak ugye a feldolgozás...
Ha erősen hunyorogva nézem ezt, akkor azt mondhatjuk, hogy elfogadható, mert úgysem lesz jobb. Aztán bekövetkezett ez. Nyilván ki fogják javítani, de tegye már fel a kezét, aki emlékszik, hogy mikor estek át utoljára a járművek, bizonyos felületeken? Úgy van. A kiadás utáni egy-két hónapban! Nem a második szezon elején!
Persze most úgy csinálok, mintha nem arról a játékról és fejlesztő brigádról beszélnénk, akik ne tudnák újra és újra és újra és megint, megint csak újra és akárhányszor újra elkövetni UGYANAZT a hibát!
És akkor cseresznye a habra: Gondoltam: baromi jó fej leszek és csak a játék nyújtotta eszközökkel megoldom ezt a helyzetet. Most tekintsünk el az ügyetlenségemtől. Mentségemre legyen mondva, hogy ezalatt a manőver alatt én már rángatóztam az idegtől. Legszívesebben kárt tettem volna valami tárgyban!
Mert, ugyan kiaf.om gondolta volna, hogy az a b.om nagy daru nem képes felemelni egy FÉL AUTÓT(!!!)? Mert előtte próbálkoztam én csörlővel, de az annyira halva született ötlet volt, hogy a magzat kort sem élte meg!
Ránézésre ti mit néztek ki abból a daruból? És aki használta mit tapasztalt? Mert, ahhoz képest, amit én gondoltam róla, csoda, hogy egy marék füvet fel tud emelni! Na én erre mondom, hogy a játék köszönő viszonyban nincs a valósággal. Ami nem lenne baj, de akkor ne így jelenítsék meg. Legyen ott hurkapálcikákból egy akármilyen gém cérnával és akkor elfogadom, hogy a játék sajátosan kezeli a dolgokat, amiket még egy teljesen hozzá nem értő is homlok ráncolással néz végig!
A fejlesztőkkel azt tenném, hogy a hajánál fogva verném bele felváltva a billentyűzetébe és a monitorába az arcát, hogy: "Ez meg mi? Te szerencsétlen agyatlan barom! Hogy a picsába vagy képes ilyen munkát kiadni a kezeid közül, te nyomorult féreg? Apád - anyád büszke lenne rád! Faxalap!
Most pedig megvárom, amíg valamelyik jücsüber kipróbálja a 15.4-et és megnézi mit javítottak az új autómentős cájgon! Aztán köpök egyet és nyűvöm tovább a mod pályát. Merthogy én fel nem idegesítem magam (jobban) azzal, hogy saját magam tapasztalom, meg azt a butaság halmazt amit most akarnak lenyomni a torkunkon, az ziher!