Azt nem tudom, hogy modolt járművel ment e István, de átment rajta.
Amúgy meg volt egy feladat előtte, ha jól néztem, akkor pont az, hogy kellett volna még pár cső és megcsinálják az utat, meg alatta a vízátfolyást.
Ha így nézem a dolgot, akkor van értelme, hogy ne tudjon átevickélni és utána még magával húzni egy vontatmányt vagy épp egy másik vontatót. Mert visszafele áthúzott rajta egyet.
Olvastam az értékeléseket és nagyon érdekesek. Valahogy számomra nem fedik a valóságot.
Vagy István nagyon elvetemült és direkt olyan dolgokat céloz meg, melyek normál esetben nem lehetségesek vagy tényleg ez a játék értelme és így működik jól, de, akkor ez nagyon szomorú. Számomra. Számotokra, akik élvezik, biztos nem szomorú.
A YT automatikus videó felbontásával nincs bajom. Mindig a sávszélességnek megfelelő maxot állítja be. Nálam ez általában 4K, ha van a videóból olyan. De magasabb K-ra is beáll, ha van rá lehetőség, csak 4K-s TV-n nem tudom mi értelme.
A probléma ott van, mikor a feltöltött videó olyan friss, hogy csak 360p az elérhető felbontás. Ilyenkor sem te, sem ő nem tudja nagyobbra állítani.
Viszont, ha 1080p-ben tolom fel, akkor miért kell neki először 360p-re konvertálnia és miért nem tudja azonnal 1080p-ben elérhetővé tenni?