mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    ..."simán átcsasztázol..."

Azért ez így ebben a formában nem igaz. Akkor igen, ha letölti valaki a mod-járművek valamelyikét, mely szuper képessègekkel bír, vagy mert igazából is bika egy " teremtmény " :) ( pl Iceberg stb )
    Szóval, ha a gyári kocsikkal szeretnél teljesíteni feladatokat, abban az esetben bizony meg lehet izzadni.
    Viszont feltennék egy kérdést neked: ha annyira körülményesen lehetne továbbhaladni, mint amit látni a videón, szerinted mennyien hagynák annyiba a játékot 10-perc után!? Mennyit adnának el belőle a készítők? Arról nem is beszélve, hogy a videón látható feladatok inkább egyfajta kamion-trialra hajazó sárdagasztás, nem kimondott mukavégzési fázisok. Az utóbbiak nem ennyire kiélezettek haladás szempontjából a normál életben. ( általában )

Youtube: a program alapból 360p-ben engedi megnézni a feltöltött videókat, valamilyen adatforgalmi korlát végett.
    Viszont ha belépsz a youtube menüjébe, ott pedig a video beállításokba, akkor iktasd ki az AUTOMATIKUS lejátszást, majd jelöld be az 1020p-t. Majd aktiváld. Ezután minden videót ahol az illető az anyagát nagy felbontásban töltötte fel előzőleg, azokat te hd nagy felbontásban fogod látni. Ezt sokan nem is tudják!
    Nekem is van egy saját csatornám ( nem gamer ) ott is is be kellett állítani. Sőt, a feltöltési sebesség is beállítható.
    Max kiírja a rendszer, hogy a nagy adatforgalom miatt a készüléke lelassulhat. Lassuljon... én amúgy nem vettem észre. Lehet, hogy az első 5-10 mp még 360p-n indul el, de átvált hamarosan 1020p-be. Ennyi a belassulàs amit észlelek. Szó szerint ég és föld a különbség a két felbontás között!!!