Jóózsf István#2727
Nem indítottam el sem a 15.2-őt sem a 15.3-at. Nem véletlenül. Ha ezekkel a játékban szembesülök...
Próbálom felfogni. hogy miért történnek ilyenek. Ha fejlesztő lennék és a kisujjamból kellene kiszopnom, hogy egy-egy ilyen eszköz hogyan működik, akkor is messzebb jutok, mint azok, akik ilyen fércmunkát kiadnak kezeik közül.
Amikor először megláttam ezt az emelőt az jutott eszembe, (többek között) hogy biztos nem tettek csuklópontot közvetlenül a villa után. Annak ugyanis jobbra-balra el kell tudnia fordulni!!! Erre jön a nagytudású programozó matematikus és csinál egy használhatatlan merev szart.
De tényleg! Egy óvodás gyerek aki legózik, rájött volna, hogy az úgy jó. Nem egy felnőtt ember, akinek a tudás tárháza áll rendelkezésére. Ha csak egy jücsüböt megnéz róla, már tudta volna. És azzal mi van, hogy amikor azt mondja, hogy ez kész, akkor esetleg kipróbálni???? Mert akkor egyértelműen kiderült volna! Mozgóképekben.
Azt hogy belepaszírozza a vontatót a vontatott jármű a földbe, azt soha nem fogják tudni kiköszörülni, mert az egész játékot kellene átszabni hozzá. Minden tömeg értéket. Amiből elég sok van elhihetitek. Szinte másból sem áll a játék, csak ezekből az értékekből és ezek számolgatásából.
Még mindig nem tudom eldönteni, hogy a fejlesztők rosszindulatúak (egyértelmű) vagy debilek (Az előzőből kiindulva: IS!!!.)
De a jücsüberek is megérik a pénzüket, mert úgy mutatják be az eszközt, mint egy szállító alkalmatosság. Miközben a funkciója 99%-ban a MENTÉS. Ennél fogva ennek az eszköznek képesnek kellene lennie arra, hogy egy teljesen mozgásképtelen járművet felvegyen! De minden gyökér feláll rá!
Arra gondolok, hogy ez a járvány és az ellene kifejlesztett védőoltás, valójában arra szolgál, hogy az egyébként is rém ostoba népet még butábbá tegye!