mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Erre céloztam egyik nap mikor megemlítettem, hogy általában is, de főleg jó pár járműnél a kerèk elfordulása késedelmet szenved a kormány ( nálam kontroller gomba ) elmozdításához képest, így nehéz egyenesben tartani a járműveket, főleg nagyobb sebességnél betonon. Száraz talajon jön ki ez a hibàs irányítás legfőképpen. Meg amit jeleztél is alább, az elfordítási szög sem stimmel ugye... ( kormánynál )

Apropo sebességek: 4-ik legnagyobb sebességi fokozatban miért csak 30 km/h-val tudnak menni a kocsik!? Ez abszurd, soha nem értettem a készítőket ez ügyben. Persze ha belegondolok abba, miszerint 30-nál is megszűnik a tapadása a kocsiknak, jobb ha nem mennek gyorsabban. :)

Más: ennek a Toyotának, meg pl a Hummer-nek is katasztrófális a hangja! Van benne egy idegesítő recsegés ami folyamatosan jelen van gázadáskor. A Hummert emiatt soha nem is használtam, idegesített a sercegés vezetés közben. PS-verziónál legalábbis undorító a hangzàsvilág ezen járműveknél.

Reagálnék egy kicsit előbbi véleményedre:
    Talán az én hibám, de a pályákat az ügyben ( mod verziók ) szoktam kiválasztani, hogy azok grafikailag miképpen vannak elkészítve, ezek függvényében lesz a kedvencem vagy sem, nem csupán a feladatok milyensége az ami meghatározza, hogy tetszik e későbbiekben, vagy sem. Egy színtelen, fakó, homályos, ködös térképen nem szeretek ténykedni, nekem számít a filing is, a jól látható tájrészlet. Jobban bele tudom élni magam egy tetszetősen elkészített map-ba. A feladatok kevés kivétellel nem különböznek egymástól túlzottan.