Jóózsf István#2718Hát ez nem sikerült!
Elsőre ugye rendesen irányítani sem lehetett. Azt már lehet, de az a rugózás (2:30) az rohadtul nem kell bele. A valóságban ez egy végtelenül masszív szerkezet. És nem is így használják, hanem a sérült jármű alá tolják és nem pedig rá állnak vele. De ez csak részletkérdés!
Sajnos nem néztem tovább és leírtam az eddigieket. De így hogy folytattam, már kijelenthetem, hogy vicc az egész! Az a hátsó tengely beülés?!?!?!?!?
Remélem nem ezen dolgoztak tíz napig! Vagy ha igen fizetést gondolom nem kapnak.
AHA. A másik kettő is fércmunka. Gratulálok!
Mikor jönnek már rá, hogy a szorzó, amit használnak gravitáció és egyebeknél az nem jó. Épp ma gondolkodtam el, hogy tulajdonképp ez a játék ebből a szempontból lehetne jó is. Mondjuk ha valós értékekkel dolgoznának. És akkor nem fordulhatna elő az, hogy az autók RC autókként viselkedjenek.
Vagy csak simán tanuljanak meg számolni!
Erre nagyon jó példa ez a két új eszköz. Az az emelve szállító teljesen jól működik a valóságban. Esze ágában sincs a földbe paszirozni a vontatót. Nem ekkora, hanem kétszer ekkora járművek esetében sem. Ugyan ez a helyzet a nálunk csak "hidro-plató" néven ismert szerkezet (3:33) Az autómentőkön nagy szeretettel alkalmazzák. Hidraulikus módon működik. Azt értem hogy az F750 nem személyautó, de hát de...
Na mindegy.
Lassan rá kellene jönnöm, hogy ez a játék csak és kizárólag arra készült, hogy engem bosszantson!