mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Szia! Uhh, a Kodar desert... ismerem. Kb másfél hete töltöttem le a mod listából, de őszinte leszek, 2-óra után abbahagytam, nem akartam kinyírni az egyébként is gyenge lábakon álló idegrendszeremet. :) Nehéz terep az biztos, indításként 2×-felborultam, utána meg kifogyott az üzemanyagom. Nem akartam 3×újrakezdeni a játékot, a teleportot kerülöm ugye. Sajna a konzolos verzió ennél a térképnél nagyon gyengusz grafikailag, nekem a minőség is fontos. Egyszer végigjátszom az biztos, de egy hete inkább a Canadian shields map-ot nyüstölöm, ez 4 nagy térképet foglal magában, elleszek vele 1-2-hónapig az biztos. Van vagy 80 db küldetés! Egyelőre tetszik.
    Ismered a Tumbler ridge mod-map-ot!? Ez volt eddig a kedvencem, ajánlanám a figyelmedbe!
    - 1 db térkép
    - nincsen halmozva rengeteg küldi ( ez is jó néha )
    - gyönyörű részletgazdag magaslati, erdős hegyvidéki táj, igazi erdei emelkedős részekkel tarkítva.
    - köd, páramentes vidék, a háttérben havas hegycsúcsokkal. Igazi terep filing!
    - erősebb mod jármű ajánlott a feladatok kivitelezèsére, jelentősebb farakodási lehetőségek is vannak.
    Ja, egy kérdés ha nem titok.
    Miért " Színes Géza " a youtube csatornád neve? :)