-
Jóózsf István #2690 Akkor én pont fordítva gondolkodom. Nem szeretek ismétlődő tevékenységet folytatni. Inkább vállalom a rizikósabb, lassabb haladást. Hova siessek? Így is túl sokszor jártam be a térképeket. Kétségtelen tény, hogy amit nyerek a réven, elvesztem a vámon! (Vagy fordítva.
)
A dejóban a vas azért nem csúszott le, mert rakoncák vannak a pót oldalában! Épp csak illusztrációnak szántam. Így már a borulás a legnagyobb mumus ebben az eljárásban. A vontatós módszer sem áll tőlem távol, de amíg meg nem oldják a vontatott jármű kormányzását úgy, hogy ne a vonójármű elejét, hanem a végét, pontosabban a kötési pontot kövesse, addig hanyagolom.
És ha már... A hófutóval játszó közösség egy emberként térden állva könyörgött a rönk rakodásnál a forgás lelassításáért a sima darunál meg a felgyorsításért! Szerintetek mi történt?
Úgy van! SEMMI!
De a rönkös küldetések már nem önállóak, ami akár jó is lehet, hanem bele vannak építve a simák közé. Pöllö egy híd felújításához kell deszka és rönk.
Az mindenképp jó, hogy a magamfajta málházósoknak azzal próbálják kihúzni a méregfogát, hogy nem egyértelmű a felrakodás. Azt lehet tudni, hogy egy-egy adott küldetéshez ennyi és ennyi kell egy akármilyen anyagból. De azt nem lehet tudni, hogy honnan lesz olyan anyag, mert mondjuk az egyik helyen, csak annyi van, hogy épp elég az egyik küldetéshez. A másikhoz viszont már máshonnan kell beszerezni, ami mondjuk a játék azon állásában még nem is létezik.
Szóval a küldetések nagyon jók ebben a fázisban! Ha majd játszotok vele, nem kell pánikba esni, hogy hogyan fogjátok megoldani ezt vagy azt a feladatot. Szépen kézen fogva fog vezetni benneteket a játék. Nekem nagyon bejött!
Elég lassú mostanában a jücsüb! Ráférne egy kis fejlesztés. Még csak a HD feldolgozás van kész. Hol van még a 4K?!?!?
Amit megnézek dejót, a következő alkalommal felajánlja megnézésre. Látja is hogy már megnéztem, mert ott a piros csík alul. De akkor mi a lófaráért csinálja?
Az ajánlásai meg olyanok, mintha még ZX Spektrura írták volna az algoritmust. Siralmas.