mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #2676
    A fejlesztők Tátrafóbok!
    Egyikhez sincs valamire való felépítmény. Most az új katonaihoz van daru, de hiába néz ki combosnak gondolom pont ugyanazt tudja, mint az eddigiek.
    A választék: Magas nyereg és oldalfalas plató. Slussz
    De ezeket is csak a jücsübökből tudom, mert nem lehet megszerezni a járműveket. A Főnixet már kétszer magamévá tettem, de egyszerűen nem menti el a járművet a játék. Addig létezik, amíg meg nem csinálom a hozzá tartozó küldetést. Ha át akarom vinni a másik pályára (ahol a garázs van) vagy rekóverálom, akkor egyszerűen eltűnik, mintha soha nem is létezett volna!!! A másikkal nem is próbálkoztam!
    Miért van mégis "mindenkinek" a videókon ilyen járművük? Mert beleírták a játékba, mint mod!!!
    Ez a kiadás jó eséllyel indulhatna a "legselejtebb" trófeáért! De hát mit is várunk egy bétától?!?!?
    Például azt, hogy "ami eddig működött, az maradjon is működőképes!" Most az a szitu, hogy daruzás után, amikor el akarom csomagolni a darut, akkor nem azt teszi, hanem visszaköt a legutolsó daruzott tárgyra. Mindezt menüből ugye! Tehát nem az van, hogy rossz gombot nyomok...