mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Olvasva alább a hard játékmenetet egyre jobban várom, hogy belevessem magam ebbe a kihívásba. Viszont hosszú " menet " lesz, emiatt még inkább egyes mod térképeket próbálok kiaknázni, egyik- másik nagyon tetszik.
    Most éppen a Trumble ridge-t map-ot nyűvöm, lassan végzek is vele, 3 db küldetés van hátra mindösszesen, mindegyik faszállítással kapcsolatos. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem hozzátok. Eddig még soha nem pakoltam faanyagot manuálisan, de jelenleg nincsen választási lehetőségem, a küldi nem támogatja az automata felrakolást. Nincsen ezzel gond, élvezetes a rakodás! Viszont a long logs ( hosszú fák ) felrakodás problémákba ütközik számomra.
    1. Szinte akérmennyit felrakodok azt írja ki, hogy " not enough logs " vagyis nincsen elég faanyag. Tehát szerintem több kellene. Mennyi pontosan, miért nem írja valahol? Vagy én vagyok vaksi? Púpozottan rakjam? De akkor legalább fél órán át kellene pakolásszak, normális ez!?
    2. Kiállva a rakodási területről próbálnám rögzíteni a faanyagot, akkor meg azt írja ki, hogy helytelen felrakodàs, nem lehet rögzíteni a rakományt. Mert, hogy kell rakodni? Igyekeztem egyenletesen felhelyezni őket, nem lóg ki semelyik farönk sem semerre...szóval passz.
    Esetleg valamilyen ötlet mire vigyázzak? Köszi előre is a segítséget!