-
eta32 #2528 Ja tegnap már olvastam ezt a csörte váltásod is.....
Inkább nem mondok semmit.....
Nem csak téged idegesít hogy hülyén fordulnak a vontatott kocsik....
A fórumon már én is belefutottam pár "okos" emberkébe...
Volt aki pont az angol tudásomra harapott rá...mondtam is neki folytathatjuk Magyarul is,.....mondjuk válasz nem jött....
Pont tegnap használtam a voront a "The Prince of Victory" küldi miatt (élő játék) azon volt a radar akármi,és szépen "billegett" a hátsó felfüggesztés....
Amúgy ez a radar akármi (Metal Detector) egy akkora baromság legalább is nálam valami rosszul műkszik.....na meg ez a küldi is
Néztem róla vidit a neten ott (persze korábbi időkben készült) menet közbe is működött ,nálam csak ha megálltam,no de azért minden méteren megállni ,azt sem tudom hogy mégis merre???
De a vidi segített....

Lehoztam a völgybe a folyóhoz a roncs kocsikat ,majd a voronnal oda mentem becsipogtattam azon a helyen ,(persze már nem voltak ott) de így is működött...
A egyiket még a helyén "mértem" be de akkor sem adta a sárga ikont csak megjelent a mapon.....
A repülősnél legalább jelezte a hol vannak....
De hát ezért van a net ott minden fenn van.....de hogy szívatom magam a keresgéléssel....
Mondjuk a repülőknél is picit "csaltam " mert a nagyot a darussal kivittem a partra ahol már könnyen el tudtam szállítani a reptérre...
Amin megint felhúztam a szemöldököm....a fahordás, long rönkök imandrába,3x kell fordulni ugyan arról a helyről felvéve, majd ugyanoda vinni....
Ennél azért nagyobb kreativitásra számítottam.
Igaz ezeket utólag biggyesztették be ezekbe a mapokba ,na de akkor is...
Mondjuk ebben a sprint futamban azért volt kihívás.....4x-re sikerül...de meg lett a gold...
Dirty business Időfutam
Itt Kolan már csak a fahordások vannak....
A P12-vel vittem a hosszú rönköket Kolan egyik map végéből Imandrába , így jobban volt kihívás azért...na meg nem kellett külön darut is oda vinnem a P12re az is ráfért...
Zene....: én mindig játék közbe zenét hallgatok (nyilván játéka válogatja elsősorban a kamionosokról van szó) csak nem azt amit ők akarnak,de ez mindig így volt a zenére kényes vagyok,benyomom a kedvenc rádió csatornám,nem magyar...és had szóljon.
Apropó zene a játékoknál azzal kezdem a beállítást még az elején ,menü zene 0-ra véve...
Egyik játékban sem hallgatom azt amit bele tettek,de ez már rég így van,ennél fogva nem érdekel.
Inkább a hangokkal foglalkoznának ,mert némely kamionnál ez a "hanghurok" a sírba tud kergetni.....már fél éve is írtak róla de miért is javítanák...
Eddig a triálok közül egyet csináltam meg,még korábban abban még úgy ahogy láttam valami értelmet (nem sokat) de a többi számomra haszontalan hülyeség azt az energiát a játékra és hibajavításokra kellett volna fordítani...
A minap írtam is itt róla.
Keress meg 4 kocsit oké ,de hogy el tudjam szállítani egyiket is működni kellene a kocsi váltás funkció,ja azt most elcseszték (PTS-ről van szó) akkor mégis hogy...
Biztos van egy réteg akik erre gerjednek ,de nem hinném hogy akkora tábora lenne hogy ennyit kellene bele feccölni...minden season pass
alkalmával...
Mikor az élő játékba sokszor azért kell kilépnem mert berántja a kormit egy irányba térkép váltásoknál ,vagy már a játék elején(csak így segít)
Fél éves hiba ez is...
Az nem oly régi csak úgy kaptuk bónuszként,hogy sokszor nem tudom a jelölőket módosítani mert beragadnak .
Ezt a kormány controller egér bill kombót a mai napig nem tudták össze hangolni kezdetek óta ,csak drótozgatják ,de nem akar össze jönni.
Persze együtt tudok ezekkel élni (mást nem tudok amúgy sem csinálni) na de könyörgöm alap dolgokról beszélek .
Nem baj ZENE van