-
Jóózsf István #2527 Az a baj ezzel a céggel, hogy rosszul is kommunikálnak. Most fedeztem fel, hogy valamikor fejlesztették a VoronAE hátsó felfüggesztését is a Maz mintájára. Nem ugyanaz, de hasonlóképp működik. Eddig az volt, hogy a hátsó laprugó köteg fixen ált a helyén (Mintha odaragasztották volna!) és a két végén lévő tengely járt fel-le. Most ugyanúgy himbálódzik a rugóköteg, mint a maznál az a HIMBA. Ezáltal simábban és valósághűbben kezeli az akadályokat. Tényleg! Érezhetően javult...
Nyilván nem csak ennek az egy járműnek fejlesztették, de csak ez jött velem szembe. Mert belepiszkáltam a kormányzásába és ellenőriztem, hogy történt-e azóta valami a járművel és láttam, hogy a két fájl (Eredeti és a módosított) mérete nem egyezik. Az övék jelentősen nagyobb volt. Megnéztem, hogy miért és láttam, hogy a futóműbe van írva plusz sor(ok?)... De hagyjuk a részleteket.
Endy!
Egyetértek a gúnyos megjegyzéseddel a zenével kapcsolatban. De picit nyomtam még este a fő játékot (egy küldetés erejéig) és azt kell mondjam, hogy jobb így zenével! Nyilván nem ez a kérdés, hanem, hogy van fontosabb javítani, fejleszteni való a játékban...
Ez sem túl fontos, de engem sírba tesz!!!
Mostanában triálokkal hergelem magam. Van egy olyan küldetés, amikor egy dobozos Uaz-t kell átküzdeni egy mocsaras pályán egy fatelepre.
Tényleg rontás!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eszetekbe ne jusson az, hogy a tajgával húzzátok, mint ahogy én tettem.
Elküzdöttem a pálya háromnegyedéig mindkét autót és ott elakadtam. Az egész úton csak és kizárólag csörlővel lehetett haladni!!!
Akkor jöttem rá, hogy tulajdonképp nem is kellett volna szenvednem, ugyanis a pálya megoldása az, hogy az uazzal elmenni addig, amíg ez biztonságosan megtehető (kb 50 méter!) ott leállítani a motort és csörlővel fától - fáig húzni, egészen a célig!!! Ha lehet, akkor itt-ott be lehet segíteni a motorral. A fennmaradó távolságot így tettem meg, de mivel az utolsó csepp naftát is átöntöttem a Tajgába, a célba már nem jutottam be.
Na sebaj. A Tajgát visszatettem a kiindulási pontra és elkezdtem elölről a küzdelmet. Igen ám, de a pályát nagyjából tönkretettem, mert ugye a csörlő kötési pontok fele megszűnt. (Földön heverő fa, stb...) Így másik úton kellett mennem kijutottam a pálya jobb szélére és az erdőben mentem VÉGIG!!! Minden gond nélkül!!!
Tehát: Van valamelyik szélen az erdőben autózzatok, vagy a pálya közepén csörlővel egy csepp üzemanyag felhasználása nélkül!!!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.04.20. 07:38:56