eta32#2497
Elnézve a PTS-ben levő hibákat ,meg amiket "pluszba "generáltak-nak ,talán a hó végére össze áll,remélem nem adják ki megint félkészen és hónapokat kell várni alap dolgok kijavítására amik eddig rendesen működtek ,csak szétcseszték ....
Tegnap a darura is írtak be ,köztük én is helyeseltem...,hogy nagyon nem kerek a működése...
A hard modban is vannak még hibák ,de játszható összességében .
Ezért is már várom a véglegeset.....most letoltam már rebben a modban elég sokat így meggyőzött arról hogy így van értelme ezt a játékot tolni,enélkül tényleg csak "bohóckodás" jó nyilván ez erős túlzás ,inkább azt mondnám könnyed kikapcsolódás ,minden következmény nélkül....
De így hardon ,már komoly kihívás,logisztika stb...
Mit mikor veszel adsz el,merre mész ,hogy tolod ,mit mikor hol javítasz,melyik küldit tolod előbb,stb...
Engem meggyőzött ,kár hogy 1 évet kellett várni rá,de így teljesen más értelmet nyer a játék,számomra tuti....
Igazi MudRunner érzés kerített hatalmába,csak itt jobb mert sokféle rakomány fűszerezi az egészet,sok tervezés és agyalás kell nem csak az elején hanem folyamatosan.
Igaz csak a 7. szintig toltam fel magam mert nem csak ez volt a célom a teszttel ,hanem hogy jobban átlássam a menetet és az előre haladás lényegét és azt mit és hogy fontosabb előbb megcsinálni,igazából nagy különbség nincs,de mégis mert nagyon lassú és nehéz az előbbre jutás,kapkodni sietni nem kifizetődő,de ez nem gond .....nyilván ez mindenkinek nem fog bejönni ,de azért nem ördögtől való,szerintem...
"Disabled automatic crane restore on the opening of the cargo management window"
Ezt kb.mikor a daru menü elrejtése opciót bele tették azóta csak most sikerült javítani ....féléve talán....